2777
2789
عنوان

فقط بی پولا بیان

589 بازدید | 48 پست

واسه خونه تکونی غمم گرفته.نه پول دارم کارگر بگیرم.نه خودم حس کارکردن دارم.

شماها چجورید کاراتونو انجام میدید؟

دوتا پسر بچه نقنقو و ریخت و پاش کن دارم که بسختی ناهار و شام و صبحانشو جم و جور میکنم.

اگرم پول داشتم نمیتونستم کارگر بگیرم چون کارای اصلیم تمیز کردن کمد بچه ها ؛کمد دیواری؛کشوهای دراور؛مرتب و تمیز کردن کابینتای آشپزخونه اس.

مث دانش آموزیم که ۸تا تجدید داره و حس درس خوندن نداره.

یه کمد دیواری دارم به عرض ۵متر مث غاره.خودش ده روز کار میبره.دوست دارم گریه کنم

از اسباب بازی ولو تو خونه خسته شدم

بیدیید کمکم کنید

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاء الله خدای مهربون جیبا و کیفاتو پر پول کنه، آمین.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

منم غصم گرفته برا خونه تكوني 

دانشگاه هم ميرم اصلا نميدونم كي وقت كنم تميز كنم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

کم کم باید انجام بدی وقتی بچه ها خوابن.همه رو نریز بیرون نتونی جمع کنی.مثلا یه کشو خالی کن مرتب کن بچین جاش.یا یه کابینت.من همیشه اینطوری کار میکنم.مثلا دیرور فقط یه کشو تمیز کردم.امروزم حس هیچ کاری ندارم.

نمیشه بچه هاتو بزاری پیش مامانت خودت تمیز کنی

حتی یه دقیقه ام نمیتونم.

پسر بزرگم کلاس اوله دایم باید بالای سرش باشم و باش کار کنم.

کوچیکه رو هیشکی نگه نمیداره.دایم درحال گریه و بهونه گیریه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

منم شرایطم تقریبا شبیه شماست

شاغلم

یه دختر کوچولوی شیطون  نق نقو دارم

کلی هم کار دارم

ولی الان یک هفته هست که شروع کردم

کم کم انجام میدم

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

تو خونه تکونی فقط باید روحیه داشته باشی با شادی خونتو تمیز کنی یعنی خیلی سخت میشه بیشتر خسته میشی اصلا یه وضعی میشه  😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😁😁 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔