نونونونوجونونو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 548 عنوان بیبی چک 81 بازدید | 3 پست میشه خواهش کنم بیاید تاپیک قبلیم 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤ 1404/03/10 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandofandogh عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2433 عزیزم این راه هارو رفتم چند سال وقتی درگیر علائم وبی بی چک و استرس نباشی اون وقت راحت بارداری
نونونونوجونونو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 548 عزیزم این راه هارو رفتم چند سال وقتی درگیر علائم وبی بی چک و استرس نباشی اون وقت راحت بارداری مگه میشه استرس نداشت.شماهم با این داروها باردار شدین گلم؟میشه بگین چه دارویی و فولی چند میخوام یکم امیدوار شم خیلی ناراحتم 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤
fandofandogh عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2433 مگه میشه استرس نداشت.شماهم با این داروها باردار شدین گلم؟میشه بگین چه دارویی و فولی چند میخوام یکم ا ... آره من آخرین بار فولی هام ۳ میلی متر بودن خیلی کوچیک قرص لتروزول کلومیفنآمپول هاچ ام جی و سینال افو ۱۴ کیلو وزن کم کردمآره میشه استرس رو دور کرد با نزدیک شدت به خدا ذکر وضو داشتن ترکگناه و غیبت و....خودسازی...