2777
2789
عنوان

تنها اختلاف زندگی من و شوهرم ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست
منم دقیقا مثل تواموفکر میکنم مشکل از من وتوئه😂چون ارتباط داشتن باآدما واجتماعی یه چیز طبیعیه ونرمال ...

درونگرایی مشکل نیست که درمان بشه یه تیپ شخصیتیه و با منزوی و گوشه گیری فرق داره 

کلا ادم درونگرا تنهایی رو بیشتر دوست داره خلوت رو به شلوغی ترجیح میده تو جمعی که در حا صحبتن بیشتر شنونده است تا گوینده و این ویژگی هاشه نه مشکل 😊

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سعی کردم خیلی کوتاه اومدم ولی ببین شغل همسرم مکانیکه تو کار ماشین سنگینه دوستاشم راننده هستند ا ...

سابقه خیانت اون چیکار زندگی شما داره وقتی شما خودت آگاه هستی و حواس جمع

ولی نگا من هم برونگرا معمولی هستم شوهرم‌بشدت درونگرا بخدا خیلی اذیت هستم

دوس دارم باهاش تو جمع دیده بشم خوشم میاد 

فک کنم دوتا برونگرا ازدواج کنن هیچ مشکلی نداشته باشنمشکل اصلی ما درونگراهاییم. نه با خودمون میسازیم ...

نه والا سخته شدیداً وابسته ایم بهم جفتمون هیچ جمعیو بیشتر از چند ساعت نمی‌تونیم تحمل کنیم حتی خانواده فقط با هم و تو خونه خودمون راحتیم واین بده خب یه جورایی جدا شدیم از بقیه ادما

خب شما خودت هم زن مکانیک هستید دیگه

خب من شانس اوردم شوهرم لات نیست خودمم سرمو انداختم دارم زندگیمو میکنم شوهرم تحصیل کردست قبلا کارش یه چیز دیگه بود از رو ناچاری اومد تو این کار قبلا تو کار کتاب و ... بود 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من خودمم درونگرا هستم ولی سعی میکنم نباشم ولی درک میکنم آدمای دورو ور یه جوری هستن برام

توهم دنبال ایراد میگردی تو بقیه تا بعدش نتونی باهاشون دوست بمونی ؟! 

جالبه هر ایرادی هم رو کسی گذاشتم بعدش ثابت شده حق با من بود ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

خب من شانس اوردم شوهرم لات نیست خودمم سرمو انداختم دارم زندگیمو میکنم شوهرم تحصیل کردست قبلا کارش یه ...

آره منم شرایطم خیلی مثل شماست ضمن اینکه شوهرم خیلی بلده چطور بحث کنه که من بازنده بشم همیشه میگه تو هیچ دوستی نداری ضعف ذاری

برا فامیل خیلی اوکیم خیلی خیلی تو جمعشون باحال و اوپن هستم عین یه برونگرا میخندم میخندونم ولی هم از ...

منم دقیقا همینطورم  درک میکنم منم کلا با غریبه ها نمیتونم خوب ارتباط بگیرم مهمونی اینا که اصلا کلا بهم خوش نمیگذره فقط خانواده و اقوام

ولی برای زندگیت هم که شده باید بری همه رو نه ولی بعضیا رو برو 

مهمونی هم چند وقت یکبار دعوت کنید 

به شوهرتم بگو رفت و آمد باشه ولی کمتر 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

وای شوهر منم همش بهم میگه تو منزوی هستی من دارم بخاطرش میرم و میام ولی واقعا تنهایی رو دوست دارم

به منم میگه منزوی هستی ، خانمای بقیه رو میبینم افتادن تو فاز رقابت ، ایفونم از مال تو مدل بالاتره ، چهارتا النگو از تو بیشتر دارم ، فرش خونم ابریشمه و ... خب من توی این فاز نیسنم چیکار کنم !

واقعا تو این دوره کی به درد آدم‌میخوره منم از رفت و آمد خوشم ننیاد فقط خانوادمو دوست دارم خیلی درونگ ...

منم گاهی میگم شاید من مشکل دارم شاید درونگرا ها دیوانن ! ولی واقعا اونانن که مشکل دارن ببین همین زن یکی از دوستاش تو نامزدی به شوهرش خیانت کرده من دختره رو ندیدم اما حاضر نیستم ریختشم ببینم ! چه رسد رفت و امد 

نه والا سخته شدیداً وابسته ایم بهم جفتمون هیچ جمعیو بیشتر از چند ساعت نمی‌تونیم تحمل کنیم حتی خانواد ...

همینش خوبه که باهم خوبید فقط خودتون مهمید

منم گاهی میگم شاید من مشکل دارم شاید درونگرا ها دیوانن ! ولی واقعا اونانن که مشکل دارن ببین همین زن ...

دیگه حالا خیانت و اشتباه هایی که از آدم سر میزنه ربطی به درون گرایی و برون گرا بودنشون نداره ولی خوب به نظرم نه ما مشکل داریم نه اونا 

فقط باید باهم کنار بیایم شخصیت هامون فقط فرق داره 

دیگه حالا خیانت و اشتباه هایی که از آدم سر میزنه ربطی به درون گرایی و برون گرا بودنشون نداره ولی خوب ...

من خیلی کنار میام همین دیروز با دوستش بودیم ابروداری هم میکنم میگم میخندم سعی میکنم خوش باشم اما بازم هفته بعد همین داستانو داریم ! 

تازه کافیه دوستش یه محبتی بکنه باید خونمون دعونش کنه شام یا ناهار مهمون کنه من اصلا دوست ندارم غریبه بیاد خونم