2777
2789
عنوان

تنها اختلاف زندگی من و شوهرم ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست

شما ک میدونی اخلاق شوهرتون چرا بادوست هاتون رفت آمد خانوادگی میکنین ک ببینه و بشناسه دوست هاتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با شوهرته

ادمای دورش فقط به درد همون شغلش میخورن دو هزار نمیارزن ولی منم درونگرام دست خودم نیست مثل کسی که از یه غذایی متنفره حالا هی بیاید بگید خوشمزه هست دست خودش نیست دوس نداره نمیتونه دوسش داشته باشه ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

خوبه ک دوتا تایپ مختلف تنها مشکلتون اینه

من برونگرا همسرم ب شدت درونگراااا. میخایم همو پاره کنیم دیگه

به نظرم سما کمی از موضعت کوتاه بیا،حق داره دوس داره و بهش لذت ‌غرور میده خانوادگی رفت و امد

شما ک میدونی اخلاق شوهرتون چرا بادوست هاتون رفت آمد خانوادگی میکنین ک ببینه و بشناسه دوست هاتون

من هیچ دوستی ندارم منظورم دوستای شوهرم بود بحث ما اینه که من دوست ندارم با زن و بچه دوستاش رفت و امد کنم نه از خودشون خوشم میاد نه از زناشون 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

خوبه ک دوتا تایپ مختلف تنها مشکلتون اینهمن برونگرا همسرم ب شدت درونگراااا. میخایم همو پاره کنیم دیگه ...

خیلی سعی کردم خیلی کوتاه اومدم ولی ببین شغل همسرم مکانیکه تو کار ماشین سنگینه دوستاشم راننده هستند اکثرا وضع درستی هم ندارن زناشونم از فرش به عرش رسیدن یکیش سابقه خیانت داره من دوست ندارم همچین زنایی بیان خونم 

منم دقیقا مثل توام

وفکر میکنم مشکل از من وتوئه😂

چون ارتباط داشتن باآدما واجتماعی یه چیز طبیعیه ونرماله ولی میل به تنهایی وارتباط محدود اصلا نرمال نیست

آره عزیزم مشکل از ماس ماباید خودمونودرمان کنیم به جای اینکه بایه آدم نرمال دعواکنیم

من هیچ دوستی ندارم منظورم دوستای شوهرم بود بحث ما اینه که من دوست ندارم با زن و بچه دوستاش رفت و امد ...

خب دوبار گفتن بگو من اهل رفت آمد نیستم با دوستان دیگ خودش متوجه میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من هیچ دوستی ندارم منظورم دوستای شوهرم بود بحث ما اینه که من دوست ندارم با زن و بچه دوستاش رفت و امد ...

مشکل رفتار اونهاست یا کلا از غریبه ها خوشت نمیاد ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

فک کنم دوتا برونگرا ازدواج کنن هیچ مشکلی نداشته باشنمشکل اصلی ما درونگراهاییم. نه با خودمون میسازیم ...

بدترین شکنجه من همین درونگراییمه دست خودم نیست از ادما خوشم نمیاد چیکار کنم به کی بگم ؟ ناخداگاه تو همشون یه ایرادی پیدا میکنم که متنفر شم ازشون 

مشکل رفتار اونهاست یا کلا از غریبه ها خوشت نمیاد ؟

برا فامیل خیلی اوکیم خیلی خیلی تو جمعشون باحال و اوپن هستم عین یه برونگرا میخندم میخندونم 

ولی هم از دوست خوشم نمیاد هم از دوستای شوهرم خوشم نمیاد