2777
2789
عنوان

سبزه عید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21285 بازدید | 63 پست
آفرین به تو.....تمام مراحلش رو دقیق بپرس

باشه گلم حتما ریپلای میکنم برات میزارم برای کل فامیل درست میکنه سبز سبز اب دادنش و دماش مهمه نکات رو میسپارم بهت میگم😍😍😍

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
اینا عدس هستن پرپشتی بخاطر پر ریختن بذر هست وباید اول بذاری عدسهات خیس بخورن بعد جوانه که زدن بذارشو ...

ممنونم، این چیزایی که گفتی اولین باره شنیدم، انشاالله امسال امتحان کنم 

خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که میبخشد...صبورانه در انتظار خواسته ات بمان....هرچیز در زمان خودش رخ میدهد،باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کنددرختان خارج ازفصل خود میوه نمیدهند.                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم حتما ریپلای میکنم برات میزارم برای کل فامیل درست میکنه سبز سبز اب دادنش و دماش مهمه نکات رو ...

قربونت بشم عزیزدلم، فدات

خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که میبخشد...صبورانه در انتظار خواسته ات بمان....هرچیز در زمان خودش رخ میدهد،باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کنددرختان خارج ازفصل خود میوه نمیدهند.                   
اینا سبزهای پارسالمن

افرین به تووووووووووو، دمت گرم

گروه اول بذرهایی ک لعاب دارند مثل تخم شاهی خاکشیر خرفه روی سطح شیب دار مثل کوزه میشه استفاده کردزودم سبزمیشن بین ۲تا۴ساعت باید خیس بخورند برای خیس کردنشون پنج برابر بذر مورد نظر باید اب بریزیم اگ میخاید رو کوزه بکارید و کچل نشه تا سه سانت ته کوزه رو بذر بکارید باید ی تنطیف روش بکشید جوراب زنونه پارازین هم میشه بعد بذر رو کاملا ی دست روش میزنیم به ته کوزه ک رسیدیم سه سانت اخرشو نمیزنیم نا کچل نشه کوزمون جاش باید خنک و پرنور باشه باید اب روش اسپری بشه روزی سه بار وقتی ک جوانه زدن دیگ ابیاری بشن ر وزی دوبار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

امسال میخوام با خاک ژله ایی درست کنن خیلی خوشگل میشه گرچه ببد نیستم ولی اینبار حتما سعی امو میکنم 😄

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
افرین به تووووووووووو، دمت گرم

مرسی گلم اینایی که گفتم انجام بده مطمن باش خوب باشن فقط دقت کن بذرت تازه باشه کهنه نباشه اینا همه تاثیر داره

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹
گروه اول بذرهایی ک لعاب دارند مثل تخم شاهی خاکشیر خرفه روی سطح شیب دار مثل کوزه میشه استفاده کردزودم ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااای همه چه خوب بلدن فقط من بلد نبودم....

ممنونم ازت عزیزم

مرسی گلم اینایی که گفتم انجام بده مطمن باش خوب باشن فقط دقت کن بذرت تازه باشه کهنه نباشه اینا همه تا ...

من از کجا بدونم بذر تازه هست؟ میرم از مغازه میخرم 

بذرهای گروه دوم بدون لعابن مثل عدس ماش تخم کدولوبیا گندم ذرت تخم افتاب گردون این بدرها باید۲۴تا۴۸ساعت خیس بخورن و در زمان خیس کردن روزی دوبار ابشون رو عوض کنیم ک بو نگیرن بعد خیس کردن تو ی کیسه نخی میریزیم و داخل ابکش میزاریم مرطوب نگه میداریم تا جوانه بزنن جوانه زدن از کیسه درمیاریمتو ظرف مورد نظرمون میریزیم ابدهی ردز اولسه مرتبه اسپری اب روزای بعد ابیاری میکنیم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من از کجا بدونم بذر تازه هست؟ میرم از مغازه میخرم 

بهش بگو بگوش برای سبز کردن میخوای وقتی هم خیسشون میکنی زود جوونه میزنن همشون بعد یکی دو روز اگه همشون جوونه زدن اون بذر خوبه نه اینکه یکی درمیون باشه

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹