2777
2789
عنوان

مربوط به تاپیک خودکشی

63 بازدید | 12 پست

چقدر پستن اونا که بستن تاپیکو من داشتم دلداری از کسایی میگرفتم که قلب مهربونی داشتن طرف اومده میگ جلب توجه؟ نمیگذرم ازت اگ میبینی! الانم فهمیدم اینجام کسی به فکرت نیس زیاد اخرم پربازدید شد بستن درحالی که شاید ب من اصلا کمک نکنه به یکی دیگ بکنه

خودکشی گناه کبیرسبخششی اصلا ندارهته نابودی و فلاکتهخراب کردن این دنیا و اخرتهروح همیشه در عذابی سخت ...

عزیزم از بچگی تا سن بالا زجر بکشی و یه هفته خوشحالی نبینی میفهمی هیچکس و خداام نمیخاد زمده بمونی کاشکی یه راه فقط یه امید و قوی بودنی بود ک نمیرم ن ک بازجر زندگی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از بچگی تا سن بالا زجر بکشی و یه هفته خوشحالی نبینی میفهمی هیچکس و خداام نمیخاد زمده بمونی کاش ...

خیلی ها شرایطشون بدتر از شما بوده ولی فکر خودکشی نکردن!

انسان با امید زندس

امید ، توکل به خدا این دو چیز نجاتتون میده

با خودکشی همه چی نابود ابدی میشه راه برگشتی اصلا نداره

خدا حق الناس رو ببخشه خودکشی رو بی بروبرگرد ازش نمیگذره

@__mahyar ❌آقاهستم❌

منم هزارتا مشکل دارم فکر خودکشی کردم ولی جرات نداشتم انجامش بدم چون میدونم عواقب دردناکی داره

پس با سعی و تلاش و امید به اینده و توکل به خدا حلش کنید مشکلاتو

@__mahyar ❌آقاهستم❌

راست گفته

حرفی ندارم برات زمدگیتون خیلی گلو بلبله لابد ک کسی ک جدی میخاد خودکشی کنه و دنباله یه راهه رو میگید جلب توجه! وقتی مردی براکیه این جلب توجه خودتونم‌نمیفهمید

خیلی ها شرایطشون بدتر از شما بوده ولی فکر خودکشی نکردن!انسان با امید زندسامید ، توکل به خدا این دو چ ...

نمیدونم عزیزم..من میگم‌چرا نگذره از کجا معلوم دنیای بعدی هست و اگ باشه خدا انقد مهربون هست دوباره نندازتم تو باتلاق خدا زجردهنده نیست یعنی نباید باشه!

منم هزارتا مشکل دارم فکر خودکشی کردم ولی جرات نداشتم انجامش بدم چون میدونم عواقب دردناکی دارهپس با س ...

ایشالا مشکلاتتون حل بشه برای من خواستید دعاکنید جدی تو بد شرایطیم واقعا بد

نمیدونم عزیزم..من میگم‌چرا نگذره از کجا معلوم دنیای بعدی هست و اگ باشه خدا انقد مهربون هست دوباره نن ...

این چیزا همش در حد حدس و گمانه

تو قرآن خودکشی به شدت نهی شده 

میدونم عاقبت خوشی نداره

خیلی ها دم اخر پشیمون بودن ولی نشد برگردن!

خودکشی مصداق از چاله به چاه عمیق و بی بازگشت افتادنه

@__mahyar ❌آقاهستم❌

ایشالا مشکلاتتون حل بشه برای من خواستید دعاکنید جدی تو بد شرایطیم واقعا بد

به دعای من نیست

تنها راه چاره توکل به خداست و سپردن همه چیز به اونه و داشتن امید به آینده ای بهتر

درست میشه به وقتش همه چی ولی با خودکشی نابود میکنید همه چی رو از صفر تا صد

@__mahyar ❌آقاهستم❌

😁😂

بچه سال برو تو تاپیک خودت از اول اومدی حرفایی زدی تو اون تاپیکو این ک شخصیتتو نشون داده الانم بشدت امیدوارم بااعماق وجودت دردمو درک کنی ولی نمیخام هیچوقت بمیری زندگیتو بکن:)