چقدر پستن اونا که بستن تاپیکو من داشتم دلداری از کسایی میگرفتم که قلب مهربونی داشتن طرف اومده میگ جلب توجه؟ نمیگذرم ازت اگ میبینی! الانم فهمیدم اینجام کسی به فکرت نیس زیاد اخرم پربازدید شد بستن درحالی که شاید ب من اصلا کمک نکنه به یکی دیگ بکنه
خودکشی گناه کبیرسبخششی اصلا ندارهته نابودی و فلاکتهخراب کردن این دنیا و اخرتهروح همیشه در عذابی سخت ...
عزیزم از بچگی تا سن بالا زجر بکشی و یه هفته خوشحالی نبینی میفهمی هیچکس و خداام نمیخاد زمده بمونی کاشکی یه راه فقط یه امید و قوی بودنی بود ک نمیرم ن ک بازجر زندگی کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حرفی ندارم برات زمدگیتون خیلی گلو بلبله لابد ک کسی ک جدی میخاد خودکشی کنه و دنباله یه راهه رو میگید جلب توجه! وقتی مردی براکیه این جلب توجه خودتونمنمیفهمید
بچه سال برو تو تاپیک خودت از اول اومدی حرفایی زدی تو اون تاپیکو این ک شخصیتتو نشون داده الانم بشدت امیدوارم بااعماق وجودت دردمو درک کنی ولی نمیخام هیچوقت بمیری زندگیتو بکن:)