2777
2789
عنوان

کی با دوفاستون حامله شده

76 بازدید | 11 پست

دکترم میگه به بارداری کمک میکنه و جلو تخمکگذاری نمیگیره و از روز چهارده داده بعد تو اینجا میگن جلو تخمکگذاری میگیره و خوب نیست نگرانم نکنه نذاره تخمکگذاریم اتفاق بیفته

ن کار ب تخمک گذاربت نداره

من نخوردم ولی میدونم ربطی نداره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوفاستون خیلی خوبه اگه گیرت بیاد ولی دوفامد نخور بدنتو نابود میکنه...بعد اینا پروژسترونن اتفاقا از ب ...

خب الان قرص اورژانسیم پروژسترونه اینم پروژسترون اون چرا نمیذاره حامله شیم ولی این میذاره دوفاستون گیرم اومده الان دوبار اقدام داشتم و دیشب شب چهارده دورم بود همش نگرانم نکنه جلو تخمکگذاریم بگیرع 

یعنی تخمکگذاری بخواد اتفاق بیفته میفته قرصه جلوش نمیگیره؟؟

فقط قرصهای جلوگیری مثل ال دی اچ دی و اینا جلوشو ممکنه بگیرن

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

پس اورژانسی که پروژسترونه چجور جلوش میگیره میگن دوفاستونم پروژسترونه اخه

اونشو نمیدونم ولی من یادمه پریودام نامرتب بود بهم دوفامد دادن خدایی هم سر موقع شد

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

چی میگن پس اینجا چون پروژسترونه جلوش میگیره و....

ن بابا چ ربطی داشت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب الان قرص اورژانسیم پروژسترونه اینم پروژسترون اون چرا نمیذاره حامله شیم ولی این میذاره دوفاستون گی ...

نههههههه مکانیسم عملشون کاملا متفاوتع!قرص اورژانسی شکل تغییر کرده پروژسترونه که میاد رو گیرنده های پروژسترون میچسبه و اجازه نمیده پروژسترون بیاد رو گیرنده و کارشو انجام بده و همین باعث میشه بارداری اتفاق نیوفته

2790
2778
2791
2779
2792