2777
2789
پریودهام زمانی احتمال زایمان تو فروردین و خرداد بالاستگفتم این ناه برم اقدام انشاله خدا صلاح دونست ب ...

مال من اخرین روز پریودیم ۱۱ شهریور بود بچم ۱۸ اردیبهشت شد

باید بری دکتر بامشورت پزشک اون چیزی که میخوای بشه

چی؟نفهمیدم منظورتو؟قصد بارداری داری؟حالا از کجا معلوم همون ماه اول اقدامت باردار بشیاین چیزا صد درصد ...

اره ولی توکلی با انشاالله و ماشاالله میریم جلو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من اخرین روز پریودیم ۱۱ شهریور بود بچم ۱۸ اردیبهشت شدباید بری دکتر بامشورت پزشک اون چیزی که میخو ...

من با محاسبات تاریخ بارداری دیدم اگر تو مرداد باشم بچه اردبشتی میشه

من با محاسبات تاریخ بارداری دیدم اگر تو مرداد باشم بچه اردبشتی میشه

خب ببین یه بازه ی زمانی داره دیگه که اگه تواون تایم اقدام کنی احتمالش بالاست  منم خردادوفروردین دوس نداشتم 😂

اردیبهشت خوبه ها😁 اصلأ هم چون خودم متولد اردیبهشت هستم اینو نمیگم😂🐛

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مال من اخرین روز پریودیم ۱۱ شهریور بود بچم ۱۸ اردیبهشت شدباید بری دکتر بامشورت پزشک اون چیزی که میخو ...

نمیدونم ی عکس گرفتم ولی اینجا نمیشه فر ستاد

١١ شهریور میزنم

١٩ خرداد متولد میشه

خودم تیری هستمدلم میخواد بچه ام یا اسفندی بشه یا اردیبهشتیخرداد و فرودینی نشه

اینا حاشیه اس بخدا

میخوای مادر بشی تمرکزتو بزار رو چیزای دیگه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو اقدام هستم ولی انشاالله نتیجه بگیرم دیگه ماه تولدش مهم نیسشما چند سالتونه؟

من مرز ٤٠ ام

ی دختر دارم

بچه ها بیاین بگیم الان اقدامم اوکی بشه بچه ام متولد چه ماهیه؟؟؟