2777
2789

اول اینو بگم که من ادم خیلی محتاط و حساسیم سر بی عدالتی و حق الناس و تا الان ریالی چوب کبریتی حق کسیو نخوردم ولی برا اولین بار کاری کردم که از دیروز تا حالا کلی براش گریه کردم و ناراحتم دیروز رفته بودیم لواسان و چند تا خانم بودیم همینطور که راه میرفتیم رسیدیم به یه درخت که یه قسمت از شاخه هاش کلا بیرون تو کوچه بود همه رفتن چنتا گیلاس چیدن و خوردن ولی من نرفتم رد شدیم موقع برگشت من جلوتر از همه میرفتم دوباره رسیدیم به اون شاخه یهو هوس کردم ن برا خوردن دلم خواست یکی دو تا بچینم همین که دو تا چیدم و خواستم برم یه ماشینی پشتم وایساد صدا کرد خانم من برگشتم با یه حالت خیلی بدی گفت رسیده ان؟ من قفل کردم اصلا زبونم بند اومد گفت خجالت بکش بروووو خجالت بکش ینی آبروم رفت انقدر خورد شدم که پام جون نداشت دستمو گرفتم به دیوار از دیروز عذاب وجدان دارم من هیچوقت ازین کارا نکردم کاش نمیچیدم اصلا بحث خوردنش نبود فقط رو شاخه خوشم اومد 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما خودمون باغ انگور داریم یه شهر دیگه خدا شاهده جعبه جعبه میزاریم لب جاده هر مسافری هوس کرد یه خوشه برداره نمیدونم من بی شعوری کردم یا انسانیت مرده

من بودم همون لحظه گیلاسه رو پرت میکردم توی صورتش

یه آدم چقد باید گدا باشه واقعا

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

کارت اشتباه نبوده گلم چرا این قدر ناراحت شدی.....اون آقا صاحب باغ بود؟

نمیدونم بیشتر شبیه رهگذر بود داشت با ماشین رد میشد انقد بلند باهام دعوا کرد همه برگشتن نگا کردن