2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نگووو ک دلم خونه،منم خودایمنی دارم و تنبلی تخمدان شوهرمم مشکل داره ،ای وی اف تا بحا انجام ندادی؟

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

نگووو ک دلم خونه،منم خودایمنی دارم و تنبلی تخمدان شوهرمم مشکل داره ،ای وی اف تا بحا انجام ندادی؟

نه عزیزم ذخیره تخمدانم کمه و دکتر گفت باید اهدایی بگیری 

اصلا فکرشو نمیکردم این بلا سرم بیاد و محتاج تخمک دیگران باشم 

نه عزیزم ذخیره تخمدانم کمه و دکتر گفت باید اهدایی بگیری اصلا فکرشو نمیکردم این بلا سرم بیاد و محتاج ...

برا خودایمنی دارو میخوری؟

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

ایکاش اینماه همه منتظرا نتیجه ببینیم الهی آمین 🤲😔

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

فقط ۳ ماه آمپول زدم بعدش عوارض داد و بیخیال آمپول شدم یکسال هست هیچ دارویی مصرف نمیکنم

دکتر نگفت خودایمنی باعث ناباروری میشه؟

2828
2791
2779
2792