2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپرانتو..بیسش انگلیسیه و لهجشون اسپانیایی طوره

قصد مهاجرت دارین یا همین شکلی دلی؟ من خودم فرانسه و ترک رو زبانشونو خیلی دوس دارم چون خودمم ترکم دوس دارم استانبولی یاد بگیرم

قصد مهاجرت دارین یا همین شکلی دلی؟ من خودم فرانسه و ترک رو زبانشونو خیلی دوس دارم چون خودمم ترکم دوس ...

دلی،چون عاشق زبون های دیگه و صحبت کردن بهشونم..وقتش روهم ندارم ولی تا جایی که راه بیوفتم خودخوان پیش میرم،استانبولی یکم به لطف یمدت آهنگ ها و ترنسلیت بلدم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

دلی،چون عاشق زبون های دیگه و صحبت کردن بهشونم..وقتش روهم ندارم ولی تا جایی که راه بیوفتم خودخوان پیش ...

آها چ خوب منم مث شمام

منم یکی از برنامه هام همینه امسال تابستون ک نمیتونم ولی سالای بعد حتما بین ترکی و روسی یکیو انتخاب میکنم و شروع میکنم 

البته روسی و فرانسوی رو قبلا شروع کردم ولی تایم نکردم دیگه گذاشتم کنار😂😂

آها چ خوب منم مث شماممنم یکی از برنامه هام همینه امسال تابستون ک نمیتونم ولی سالای بعد حتما بین ترکی ...

فرانسه رو ادامه بده برا مهاجرت شرایطش بهتره

آره احتمالا باید یا این یا آلمانی رو یاد بگیرم آلمانی رو خیلی دوست ندارم ولی خب مجبورم خدا کنه تایم ...

تایم که هیچوقت نیست،ولی این زبانی که دارم کار میکنم رو تولستوی توی چند ساعت یاد گرفت و درباره یادگیری زبان جدید میگه کسی نیس که روزانه حداقل نیم ساعتش رو تلف نکنه،پس چه بهتر صرف یادگیری مهارت کنه. 

زبان جدید یادگرفتن اوایل سخته بعدش عادی میشه،انگلیسی،عربی و اسپانیایی باحالن

انگلیسی بلدم،عربی درحد خوندن و ترجمه(نمیتونم حرف بزنم) زبان جدید هم یجور لهجه اسپانیایی داره ولی راحته

عزیزم خیلی کار خوبی میکنی

منم دوران دبیرستان چندتا زبان یاد گرفتم جز انگلیسی 

الان خیلی راضیم روی اعتماد به نفست تاثیر میزاره گلی😘

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

عزیزم خیلی کار خوبی میکنیمنم دوران دبیرستان چندتا زبان یاد گرفتم جز انگلیسی الان خیلی راضیم روی اعتم ...

دارم اسپرانتو میخونم،رو زبونا مسلطییی؟ انقد دوس دارم زبونی بدونم و حرف بزنم که عجیب باشه و کسی نفهمه در عین حال برا خودم راحت باشه برا همین اسپرانتو رو شروع کردم،چون درحال حاضر انگلیسی تکراریه و همه بلدن و همجا هس