خاتونن مدیر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 عنوان بی بی چک مدیکور | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 59 پست بچها مدتیه اقدامم ی سالی میشه برای بچه اول اما همیشه نتیجه منفی میشد امروز از اقدامم شش روز میگذره همش هم درد پریود دارم بی بی زدم همون لحظه اول مثبت پر رنگ شد تو شوکم چون اصلا اصلا احتمال نمیدادم مثبت بشه بنظرتون ممکنه اشتباه باشه میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️ 1404/03/10 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاتونن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 مبارکه عزیزم دعا کن منم مادر بشم حتما دعات میکنم قشنگم خدا خودش غافلگیرت کنه میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 خانوما ببخشید از موعد پریود من دو روز گذشته یعنی بیبی چک نشون میده الان بزنم دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
خاتونن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 خانوما ببخشید از موعد پریود من دو روز گذشته یعنی بیبی چک نشون میده الان بزنم اره بزن پریود نشدی بعد دو روز بازم بزن میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 اره بزن پریود نشدی بعد دو روز بازم بزن آها باش عزیزم ببخشید حتما باید صبح بزنم الان معلوم نمیشه ؟ دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
خاتونن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 آها باش عزیزم ببخشید حتما باید صبح بزنم الان معلوم نمیشه ؟ صبح ادرار غلیظ تره جوابش مطمعن تره اگه خیلی عجولی الان بزن میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 راستی نی نی شماام مبارکه انشالله به سلامتی بغلش بگیری دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 صبح ادرار غلیظ تره جوابش مطمعن تره اگه خیلی عجولی الان بزن مرسی عزیزم دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
خاتونن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 راستی نی نی شماام مبارکه انشالله به سلامتی بغلش بگیری ممنون ایشالا شماهم باردار باشی میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 ممنون ایشالا شماهم باردار باشی راستش من اقدام نکردم اگ مثبت باشه خدا خواسته اس دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
خاتونن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 956 راستش من اقدام نکردم اگ مثبت باشه خدا خواسته اس ایشالا مثبت باشه ولی تا پنج روز صبر کن نشدی برو ی آزمایش بده استرس نداشته باش میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️
مهتاب۰۰ عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6927 ایشالا مثبت باشه ولی تا پنج روز صبر کن نشدی برو ی آزمایش بده استرس نداشته باش مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
soooda عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1448 نه عزیزم همون روز موعدم بود چرا دروغ بگم منم دنبال دروغ و راستش نیستم
_ملورین_ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4015 مدیکور استفاده کردین تاحالا؟پس یدونه هم بی بی بزنم آزمایش بمونه برا بعد اره آبجیم مدیکور میزد خودمم با مدیکور مثبت شد
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 الهی عزیزم خودم عکس نفرستادن دو ساعت میکشه آپلود شهخدا نگه داره بچتونو 😘❤️ ممنونم عزیزم وهمچنین سلامت باشید 🙏🌺🌹 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.