بچه ها من الان بنا به دلایلی مجبور شدم چند روز خونه مامانم بمونم. خواهرم بارداری سومشه و کلا این 7 ماه بارداری رو اینجا بوده. رفتاراش خیلی اذیت کنندس. دو تا پسر شر و شیطون داره که کل خونه رو بهم میریزن. الان بهم میگه همه خونه آت آشغال تو و بچته. جم و جور کن. من خب بچه چند ماهه دارم طبیعیه وسایلم بیشتر باشه ولی واقعا شلخته نیستم و وسایلم پخش و پلا نیست. یا مثلا میگه من باردارم الان میخوام راحت باشم چرا هی شوهرت میاد! خب ما اینجا کسیو نداریم که. شوهرم کجا بره؟ منم خب با بچه کوچیک و این گرما سختمه. شوهر اونم مدام اینجاست. هر چی دلش میخواد میگه و مامانم هم همش میگه چیزی بهش نگو. واقعا اعصابم بهم ریخته. قبل از ازدواجش اینجوری نبود. از وقتی با این خانواده وقیح وصلت کرد مثل خودشون شد.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین کلا حق با شماس ولی خواهرت هم بارداره بالاخره باس رعایتش رو بکنید تا پقتی ک بجش 5 الی 6 ماهش بشه ...
دو تا پسر 9 و 7 ساله داره. الانم 7 ماهه بارداره. سر بارداری دومش سقط شد و وقتی دوباره باردار شد من تو عقد بودم. ولی 5 ماه رفتم خونشون و همه کاراشو انجام دادم. تو بارداری اول خودم حتی نیومد بهم سر بزنه.
اینم واس خودش ی دوراتیه ب این فک کن ک این برهه از زندگیتون خونه مادرت با خواهرت دیگه تکرار نمیشه و بعدش فقط ی خاطره ازش بجا میمونه تودم تجربه شو دارم ک میگم هر دوتون اونجا مهمونید چند سال دیگه فقط ی خاطره ازش بجا میمونه ب این فک کن ک ۲۰یا ۳۰ سال دیگه کی کجاس کجا نیس اونوقت بهتر با قضیه کنار میای
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔