2777
2789
عنوان

حق با کیه

184 بازدید | 20 پست

بچه ها من الان بنا به دلایلی مجبور شدم چند روز خونه مامانم بمونم. خواهرم بارداری سومشه و کلا این 7 ماه بارداری رو اینجا بوده. رفتاراش خیلی اذیت کنندس. دو تا پسر شر و شیطون داره که کل خونه رو بهم میریزن. الان بهم میگه همه خونه آت آشغال تو و بچته. جم و جور کن. من خب بچه چند ماهه دارم طبیعیه وسایلم بیشتر باشه ولی واقعا شلخته نیستم و وسایلم پخش و پلا نیست. یا مثلا میگه من باردارم الان میخوام راحت باشم چرا هی شوهرت میاد! خب ما اینجا کسیو نداریم که. شوهرم کجا بره؟ منم خب با بچه کوچیک و این گرما سختمه. شوهر اونم مدام اینجاست. هر چی دلش میخواد میگه و مامانم هم همش میگه چیزی بهش نگو. واقعا اعصابم بهم ریخته. قبل از ازدواجش اینجوری نبود. از وقتی با این خانواده وقیح وصلت کرد مثل خودشون شد.

و خدا حافظ ماست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش بارداره هیچی ولی شوهرش دیگه به چه بهونه ای همش اونجاس؟خب بیاد یه سر بزنه و بره

نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن منت سر جهان میذارن که میخوان یه بچه بیارن بابا توهم مث این همه ادم یه بچه میخوای بیاری این همه افاده چیه دیگه

شماهم کم نیار بمون واسه خودت

ببین کلا حق با شماس ولی خواهرت هم بارداره بالاخره باس رعایتش رو بکنید تا پقتی ک بجش 5 الی 6 ماهش بشه ...

دو تا پسر 9 و 7 ساله داره. الانم 7 ماهه بارداره. سر بارداری دومش سقط شد و وقتی دوباره باردار شد من تو عقد بودم. ولی 5 ماه رفتم خونشون و همه کاراشو انجام دادم. تو بارداری اول خودم حتی نیومد بهم سر بزنه.

و خدا حافظ ماست.

اینم واس خودش ی دوراتیه ب این فک کن ک  این برهه از زندگیتون خونه مادرت با خواهرت دیگه تکرار نمیشه و بعدش فقط ی خاطره ازش بجا میمونه تودم تجربه شو دارم ک میگم هر دوتون اونجا مهمونید چند سال دیگه فقط ی خاطره ازش بجا میمونه ب این فک کن ک ۲۰یا ۳۰ سال دیگه کی کجاس کجا نیس اونوقت بهتر با قضیه کنار میای

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اصلا نه برا شما نه برا اون عادی نیس مزاحمت برا پدر مادر محسوب میشه

برید خونشون در حد سر زدن

اینکه این همه ادم با بچه رو مادرت بخواد تحمل کنه گناه داره بنده خدا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودش بارداره هیچی ولی شوهرش دیگه به چه بهونه ای همش اونجاس؟خب بیاد یه سر بزنه و برهنمیدونم چرا بعضیا ...

واقعا از حرفاش دلخور میشم.   من جونم برا خواهرزاده هام در میره. حساب اونا رو از بابا مامانشون جدا میکنم. ولی اون ....

و خدا حافظ ماست.

چی بگم خواهر منم وقتی با شوهرش میاد خونه مامانم به من میرسه فقط زور میگه و فک میکنه کی هست

خیلی تو مخه

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

اصلا نه برا شما نه برا اون عادی نیس مزاحمت برا پدر مادر محسوب میشهبرید خونشون در حد سر زدناینکه این ...

من یه شهر دیگه م. چون تهران کاری پیش اومد چند روزه اینجام. وگرنه تو ماه شاید یه بار برم خونه مامانم. در حد یه روز و نصف.

و خدا حافظ ماست.
چه بد🥲💔ببینید الان واقعآ کاری جز مدارا کردن نمی‌تونید انجام بدید🥲💔

آره واقعا فقط به همین فکر میکنم که نهایتا همین چند روزه و بعدش برمیگردم خونه خودم.

و خدا حافظ ماست.