2777
2789

قبل از بارداری دختر دوس داششتم الان بچم پسره و میفهمم چقد بیشتر پسر دوس داشتم و خودم نمیدونستم🤣🤣♥️♥️

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دوسدارم ۳تا بچه داشته باشم ۲تا پسر ی دختر امیر ارسلان امید محمد دختر هم روزانه عوض میکنم ی بار میگم ...

امیر محمد

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از بارداری دختر دوس داششتم الان بچم پسره و میفهمم چقد بیشتر پسر دوس داشتم و خودم نمیدونستم🤣🤣♥️ ...

🥹🐥خدا حفظش کنه الهییی منم بچه پسر دوس دارم

🥹🐥خدا حفظش کنه الهییی منم بچه پسر دوس دارم

ممنونم ان شاالله قسمت خودت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه دخمل کوشولو مو قهوه ایی سفید با چشای درشت🥹🥹😅

اسمشم نفس یا سارینا میزارم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕