وقتی گذشته سختی داشته باشه یا ور از تجربه یا انسانی باشه که کلی کتاب خونده طبیعیه
اما کلا اینکه بیشتر از سنت بخوری خوب نیست ، نشون میده گذشته سختی داشتی
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
ممکنه دوستت از نظر روحی یا رفتاری بیشتر از سنش رشد کرده باشه. بعضیها به خاطر تجربیات زندگی، خیلی سریعتر از سن واقعیشون بالغ میشن. این موضوع معمولاً ربطی به سن ظاهری نداره. ممکنه به خاطر رفتار و شخصیتش اینطور به نظر برسه که بیشتر از سنش استاده.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!