2777
2789

دو سه نفر دختر هستن که قراره خونه اجاره کنن،باهم زندگی کنن ولی بلد نیستن از کجا شروع کنن

حالا دوتا سوال دارن

۱_تو کدوم منطقه تهران هم ارزونتره هم امنیتش کم نیست؟

۲_چه نکاتی رو توجه کنن کلاه سرشون نره؟

۳_با تعداد افراد خونه فقط پول بیشتر برای پول آب و برق میدن یا اجاره بیشتر میشه؟

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

با تهران آشنایی ندارم ولی یه خونه بگیرن که کنتور اب و برق و گازش جدا باشه از بقیه واحدها 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

با تهران آشنایی ندارم ولی یه خونه بگیرن که کنتور اب و برق و گازش جدا باشه از بقیه واحدها

اینو موقع اجاره باید بپرسن؟

شما مستاجری؟میشه هر نکته و تجربه ای داری بگی و سوال آخر هم جواب بدی

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقت بخیر من قبلا تو اینستا دیدم خوابگاه هایی تو مناطق ۳هست که مثل خونه هستند و پول پیش اینا نمی ...

سلام،خوابگاه نمیخوان،ساعت ورودو خروج داره و پت هم نمیشه برد،روان آدم نمیکشه هم چک شه هم با غریبه ها هم اتاقی شه و درگیر

سلام،خوابگاه نمیخوان،ساعت ورودو خروج داره و پت هم نمیشه برد،روان آدم نمیکشه هم چک شه هم با غریبه ها ...

اهان اگه ساعت ورود و خروج میخوان دست خودشون باشه هیچ

اولین مسئله پول رهنه که چقدر دارن

اینو موقع اجاره باید بپرسن؟شما مستاجری؟میشه هر نکته و تجربه ای داری بگی و سوال آخر هم جواب بدی

بله موقع اجاره سوال کنن و اینکه صاحبخونه تو اون خونه نباشه کنتورها جدا باشن حتما آبگرمکن یا پکیج و هود و کولر رو چک کنن که سالم باشه پول شارژ ساختمون رو هم قبلش سوال کنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اهان اگه ساعت ورود و خروج میخوان دست خودشون باشه هیچاولین مسئله پول رهنه که چقدر دارن

۳۰۰ ۴۰۰ میلیون🥲😂😂چقدر باید باشه؟تو دیوار همه ۲۰۰ میخوان

بله موقع اجاره سوال کنن و اینکه صاحبخونه تو اون خونه نباشه کنتورها جدا باشن حتما آبگرمکن یا پکیج و ه ...

دقیقا جایی رو میخوان که صابخونه هی نیاد بعد نگرانند صاحبخونه مرد باشه کیلید هم خودش داشته باشه یهو وارد شه،اه چقدر زن بودن سخته،باشه مرسی

دقیقا جایی رو میخوان که صابخونه هی نیاد بعد نگرانند صاحبخونه مرد باشه کیلید هم خودش داشته باشه یهو و ...

میتونن خودشون قفل درو عوض کنن که خیالشون راحت باشه 

میتونن خودشون قفل درو عوض کنن که خیالشون راحت باشه

آره عوض میکنن،منم بهش گفتم اینکارو کنید

سعی کنید تو شیپور رنج قیمت ها رو‌بر اساس   پولی که دارید سرچ‌کنید

دوم‌خونه ای پیدا منید که نزدیک‌به‌مترو‌حدتقل باشه 

و‌‌و‌فقط اب مشترک‌باشه 

حتمااا خونه رو‌چک‌کنید که‌وسایلاش سالم‌باشه 

که‌بعدا‌گردن‌شما‌نندازن

مراقب باشید صاحبخونه قصد فروش‌خونه نداشته باشه که‌یهو‌وسط‌ اواره‌بشید

یه‌خ‌ونه انتخاب کنید که سال بعدم‌بتونید بمونید

قفل درم‌که‌عوض‌کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

آره عوض میکنن،منم بهش گفتم اینکارو کنید

قفل همه درهارو عوض میکنین بعدم شبها درقفل کنین کلید داخلش بزارین اینجوری از بیرون کسی کلید نمیندازه بیاد داخل

محله امن باشه ترجیحا داخل مجتمع ک نگهبان داشته باشه 

طبقات پایین مثل همکف و اول حفاظ داشته باشه 

تعداد مستاجر تو اجاره نامه نوشته میشه معمولا