2777
2789

سلام دوستان.من هراز گاهی دچار این علائم میشم : حس ضعف تو دست و پا،خستگی و بیحالی .معدمم کلا وضعیتش خوب نیست.ضعف تو استخوان ها.مثلا یه دست ب بدنم میخوره فک میکنم انگار استخونم الان میشکنه.ازنطر روحیم افسرده ام .ولی این بی حالی و حس ضعیف بودن استخوان مخصوصا استخوام مچ پا این چند روز شدید شده .چند ماه پیشم اینطوری شد ولی من دارو زیاد مصرف میکردم ویتامین ودارو معدم و عفونت و...ایناخوب شد نمیدونم از چیه.ازمایش چکابم ندادم تازگیا.ب نظرتون از چی هست.تهوع هم دارم بعد غذا وای اون فک کنم واسه معدمه .اما این دردا و حس ضعیف بودن استخونام و خستگی و نمیدونم برای چیه .به نظتون کمبود ویتامین دی نیست؟!؟کسی این علائمو داشته ایا؟!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم بايد چكاپ بدي حتما

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من پای راستم تو خواب خشک میشد دستام ضعف میرفت ..گلاب به روت یبوست هم دارم ..حس افسردگی ..خستگی و خیلی چیزای دیگه ..رفتم چکاب دکترم گفت یه کوچولو مشکل هورمونی دارم که هنوز نیاز به دارو نداره و کمبود شدید ویتامین دی..بهم قرص داد هفته ای یه دونه تا موقعی که اونارو هفته ای یکی میخوردم درد پام و بعضی مشکلات دیگم بهتر شده بود..راستی ریزشم داشتم که انگار کم تر شده بود اما از موقعی که ماهی یبار میخورم دوباره تمام علائمم برگشته 

.فک کنمدوباره باید برم چکاب و برم پیشش

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

من هم کمبود ویتامین دی داشتم هم کم کاری تیروئید, اما این علائمی که گفتینو نداشتم. باید آزمایش بدی تا معلوم شه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
ب نظتون خطرناک نیست؟!؟باشه ازمایش میدم.ولی تاپیک زدم گفتم شاید کسی بوده این علائمو داشته میخواستم فع ...

به احتمال زیاد کمبود ویتامین دی داری حتما یه چکاب برو

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
من پای راستم تو خواب خشک میشد دستام ضعف میرفت ..گلاب به روت یبوست هم دارم ..حس افسردگی ..خستگی و خیل ...

دقیقا من با این علائم یبوست هم دارم. من از بعد سقطم اینطوری شدم