2777
2789

چطوری بفهمم ازدواجم با شخصی میشه یا نمیشه چطوری بفهمم تهش چی میشه لطفا راهنماییم کنین اگه چیزی بلدین که تو قران باشه و من ندونم🫠

...🖤

قرانو نمیدونم اما مشاور میتونه کمک کننده باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قرانو نمیدونم اما مشاور میتونه کمک کننده باشه

نه فداتشم منظورم اینه که میخام یجوری بفهمم اگه قرار نیس تهش بهش برسم اصلا تمومش کنم و عمرمو براش نزارم

...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فداتشم منظورم اینه که میخام یجوری بفهمم اگه قرار نیس تهش بهش برسم اصلا تمومش کنم و عمرمو براش نزا ...

خب هیچ جوره نمیفهمی مگر مشاوره برین شخصیتاتونو بشناسه براون اساس بگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان در چه وضعیتی هستین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان هیچی. حال روحیم که خوب نیس ولی مشهد امام رضام

قبول باشه یعنی الکی پسره بیاد سمتت ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قبول حق❤️ خیر منظور منو متوجه نشدین

خب بگو چیه ؟