2777
2789
سینمای ایران پاچیده الان زیاد طرفدار ندارهبا اینحال امیدوارم موفق بشی

ربطی ب این نداره هر کسی ی هدفی داره 

بازیگرا خودشون باعث میشن ازشون سو استفاده باشه ربطی ب کارگردان اینا نداره 

اگر منظورت سریال سوشونه ک باید بگم فقط همین ی فیلم از حدش خارج شده 

و گرنه فیلمای دیگ مث ابان زخم کاری و ... عالین 

بر اساس واقعیتن

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ب این نداره هر کسی ی هدفی داره بازیگرا خودشون باعث میشن ازشون سو استفاده باشه ربطی ب کارگردان ا ...

بحث اینا نیست از اقوام زن داداشم خیلی تلاش کرد که حرفه بازیگری رو یاد بگیره خیلی هم خرج کرد و یاد گرفت تست و آزمونم  هم داد تایید هم شد ولی چون تقاضا زیاد بود گذاشت کنار 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

بحث اینا نیست از اقوام زن داداشم خیلی تلاش کرد که حرفه بازیگری رو یاد بگیره خیلی هم خرج کرد و یاد گر ...

اشتباه کرد 

الان رشته تجربی و امسانی هم تقاضا داره 

حتمن خاست خدا نبوده 

میشه بهم بگی چطوری رفت دنبالش؟

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

اشتباه کرد الان رشته تجربی و امسانی هم تقاضا داره حتمن خاست خدا نبوده میشه بهم بگی چطوری رفت دنبالش؟

من نمیدونم همینایم که گفتم زندادشم تعریف کرده بود

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم