2777
2789
عزیزدلم امیدوارم این ماه به مراد دلت برسی هم من هم شما هردو این ماه بی بی چکمون مثبت بشه💞🌻

قربونت برم  برا من ک نشد برا شما چطور؟این هفته هم ی هفته زودتر شدم .کلا ناامیدم از همه چیز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت برم برا من ک نشد برا شما چطور؟این هفته هم ی هفته زودتر شدم .کلا ناامیدم از همه چیز

عزیزدلممم غصه نخور میگن وقتی زودتر از موعد پریود میشی بدن داره خودش رو برای بارداری آماده میکنه ماه بعد حامله ای😍 

من هنوز خیلی مونده تا موعدم چهارشنبه ست🫣والا من قبلش علائم داشتم الان که دارم نزدیک پریودم میشم همش رفته😁پس احتمالا این ماه هم خبری نیست☹️

عزیزدلممم غصه نخور میگن وقتی زودتر از موعد پریود میشی بدن داره خودش رو برای بارداری آماده میکنه ماه ...

منم دیروز فقط در حد ی ذره خونابه دیدم و در حد دو سه قطره . ولی خون خشک تیره هم ی قطره اومد دیگ خبری نیس اصلا.. درد و حسی هم ندارم ولی دیگ ناامید شدم این ماهم. دو سال درگیرم با پروسه بچه داری قشنگ ناامیدم دیگ