2777
2789
عنوان

وقتی بچه رودل میکنه چی بخوره خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 45 پست
چیزای شیرین و میوه و اینام اصلا نده اسهالشو بدتر میکنهینی در حدی اسهال میشه ک انگار ادرارهدختر من تو ...

اینم دیشب سه بار خودشو کثیف کرد مثل ادرار اول فکر کر م تو شلوارش جیش کرده ولی دیدم اسهاله.ولی از هفت صبح دیگه استفراغ نکرده اسهالم نداشته ولی به شدت بی اشتها و بی حال

نمیدونم شایدم ویروسه ولی اخه همون دیشب بود اسهال استفراغش الان دیگه خوبه استفراغ نمیکنه اسهالم نداره ...

کم کم شرو میشه یهو شدید میشه البته انشالله ک نباشه چون خیلی سنگینه و ب بچه فشار میاد

دختر من ک اینطور بود

اگ اشتها نداره هیچی نده بذار معدش سبک باشه فقط آب ولرم بده ک آب بدنش نسوزه

دختر من بعد ۴ روز غذا رو شروع کرد اونم با چای کم رنگ و نون سخاری فقط ی وعده خورد تهوش قطع شده بود اما میل ب غذا نداشت

ولی اسهالش شدید شد و ی هفته طول کشید تا خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن فقط مایعات بهش بدی آخه دختر من همیشه همین مشکل دارهاون روز هیچی تقریبا نمیخوره حالش بهتره میش ...

عزیزم چی بهش بدم براش خوبه؟و رودتر اشتهاش بازمیشه؟چون میگین دخترتون زیاد اینجوری میشه

کم کم شرو میشه یهو شدید میشه البته انشالله ک نباشه چون خیلی سنگینه و ب بچه فشار میاددختر من ک اینطور ...

وای خدایا کاش ویروس نباشه فعلا که بی حال افتاده ازهمه چی هم بدش میاد بعدظهر میبرم دکتر

عزیزم چی بهش بدم براش خوبه؟و رودتر اشتهاش بازمیشه؟چون میگین دخترتون زیاد اینجوری میشه

تقریبا بهت بگم هیچی نمیخوره این مواقع دیگه حالش خیلی بد باشه می‌بریم سرم می‌زنیم 

شما دیگه میگی استفراغ و اسهالش قطع شده خداروشکر 

دختر من تنبلی روده داره یکم زیاد غذا یا خوراکی بخوره همینطور میشه 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
تقریبا بهت بگم هیچی نمیخوره این مواقع دیگه حالش خیلی بد باشه می‌بریم سرم می‌زنیم شما دیگه میگی استفر ...

دختر منم کافیه زیاده روی کنه فوری اینجوری میشه یعنی ممکنه تنبلی روده داشته باشه؟بیشتر وقتا دست میزاره رو ناف و شکمش میگه دردمیکنه علائمش چیه عزیزم؟

دختر منم کافیه زیاده روی کنه فوری اینجوری میشه یعنی ممکنه تنبلی روده داشته باشه؟بیشتر وقتا دست میزار ...

اخ آخ همینه دختر منم دست میزاشت رو ناقش می‌گفت دلم درد می‌کنه همین استفراغ 

بردمش سنو گفت مشکلی نداره 

آزمایش خون و مدفوع گفت مشکلی نداره 

بردمش پیش دکتر گوارش گفت ورم معده س یکسال داور خورد 🤦 یکم بهتر شده بود ولی بازم مشکل داشت 

بردم متخصص کودکان گفت عکس از روده هاش بگیرین گرفتیم گفت روده هاش پره تنبلی روده داره بیاد 6 ماه دارو مصرف کنه 

الان 3 ماهه خدارو شکر دارو میخوره فعلا خوبه 

اخ آخ همینه دختر منم دست میزاشت رو ناقش می‌گفت دلم درد می‌کنه همین استفراغ بردمش سنو گفت مشکلی نداره ...

منم آزمایش ادرار و مدفوع داده مشکلی نبود ولی وقتی زیاد غذا میخوره همش دست میزاره رو نافش و دلش بعدم رودل میکنه تا چنروز بی استها میشه.تنبلی روده یعنی دخترتون یبوست داشت؟

عزیزم رودل نکرده ویروس گرفته ببرش دکتر وقتی اختیار مدفوع نداره و اسهاله با خوددرمانی خوب نمیشه باید سرم بزنه آب بدنش کم نشه 

دکترپسرم این جورمواقع میگه دوغ خوش نمک بده بهش

عزیزم رودل نکرده ویروس گرفته ببرش دکتر وقتی اختیار مدفوع نداره و اسهاله با خوددرمانی خوب نمیشه باید ...

آخه تا دیشب که خوابید چیزیش نبود فکر کردم رودله ولی اسهالش معذرت میخوام مثل آب بود یعنی ویروسه؟

منم آزمایش ادرار و مدفوع داده مشکلی نبود ولی وقتی زیاد غذا میخوره همش دست میزاره رو نافش و دلش بعدم ...

ن خیلی هم یبوست نداشت 

وقتی دلش درد می‌کنه نمیگه پاهاش هم درد می‌کنه ؟ 

ن خیلی هم یبوست نداشت وقتی دلش درد می‌کنه نمیگه پاهاش هم درد می‌کنه ؟

نه پاهاش نگفته ولی همش دست میزاره رو نافش میگه دردمیکنه نمیتونم غذا بخورم دختر منم یبوست نداره زیاد.پیش چه دکتری باید ببرم فکرکنم همونوتنبلی روده داره

نه پاهاش نگفته ولی همش دست میزاره رو نافش میگه دردمیکنه نمیتونم غذا بخورم دختر منم یبوست نداره زیاد. ...

همون متخصص گوارش ببر 

ولی حتما دکتر خوبی باشه