2777
2789
عنوان

وقتی بچه رودل میکنه چی بخوره خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 45 پست

برگه زردآلو رو با یه کم آب بذار بجوشه بعد میکسش کن بده بخوره خیلی عالیه.

یا انجیر رو با گلاب یا روغن زیتون خیس کنی اونم خیلی خوبه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كمي نمك و عسل

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کته ماست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ویروسه عزیزم 

سریع ببر دکتر

اسهالش شدید تر میشه و تقریبا ۵ روز تا  ی هفته طول میکشه تا خوب شه

اگ میل نداره چیزی نده فقط همون آب ولرم و چایی کم رنگ بده تا آب بدنش نسوزه

داروهاشم سر وقت بده

من دخترم شد سه روز پشت هم سرم میزدم بهش

چرا عزیزم تا کی غذا بهش ندم؟

سعی کن فقط مایعات بهش بدی 

آخه دختر من همیشه همین مشکل داره

اون روز هیچی تقریبا نمیخوره حالش بهتره میشه 

ولی اگه استفراغش بهتر نشد حتما ببر سرم بزنن

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
ویروسه عزیزم سریع ببر دکتراسهالش شدید تر میشه و تقریبا ۵ روز تا ی هفته طول میکشه تا خوب شهاگ میل ند ...

نمیدونم شایدم ویروسه ولی اخه همون دیشب بود اسهال استفراغش الان دیگه خوبه استفراغ نمیکنه اسهالم نداره ولی همش میگه دلم دردمیکنه و اشتهاش صفر شده

سعی کن فقط مایعات بهش بدی آخه دختر من همیشه همین مشکل دارهاون روز هیچی تقریبا نمیخوره حالش بهتره میش ...

مرسی عزیزم فعلا که دیگه استفراغ نکرده از هفت صبح تا حالا ولی بی حاله و هیچی نمیخوره آب هویج میتونم بهش بدم؟

مرسی عزیزم فعلا که دیگه استفراغ نکرده از هفت صبح تا حالا ولی بی حاله و هیچی نمیخوره آب هویج میتونم ب ...

اره بخوره خوبه 

ولی بهش فشار نیار بهتر میشه 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...