2789
عنوان

من چلم یانه

78 بازدید | 12 پست

یه اقایی اومده بود خونمون کولرو درست کنه با اینکه یه سری شربت . ویه سری هم آب دادم شوهرم واسش برد پشت بام البته بالیوان یکبارمصرف بازهم که اومد پایین به شوهرم گفت اب بیارشوهرم پارچ اب ولیوان شیشه ای واسش برد 

بعد که پارچ ولیوان رو اورد من دیدم یه تیکه یخ ته لیوان اقایه هست من اینحورمواقع ا‌ون لیوان که ادم غریبه استفاده کرده میندازم سطل اشغال ولی پریروز خوابم برد گفتم بیدارکه شدم میندازمش

حالا همون موقع که من خواب بودم پسرم رفته همون لیوانو برداشته اب بازی کرده باهاش شایدم اب خورده بعدم بالیوان اب تویه ظرف دیگه ریخته گذاشته فریزر. حتی فرش هم کمی خیس بود

دارم روانی میشم ازفکر اون یخ تولیوان دهنیه اون اقایه توروخدا بگین چکارکنم یکم اعصابم اروم بشه. همرو شستم فقط فرش آشپزخونه رونمیتونم بشورم نمیدونم چکارکنم😫😫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه ۶ تا غریبه بیان خونت یه دست لیوان رو بندازی دور ؟؟؟؟ . فرش هم اگه دلت اروم نمیشه بشور

اره مثلا این اقاهای غریبه که واسه تعمیر میان یا لیوان یه بارمصرف میارم یا اگه شیشه ای بیارم بعدا میندازمش دور 

اره مثلا این اقاهای غریبه که واسه تعمیر میان یا لیوان یه بارمصرف میارم یا اگه شیشه ای بیارم بعدا مین ...

عزیزم برو پیش پزشک و دنبال درمان باش نزار این فکرا پیشرفت کنه بعدا برات سخت تر میشه 

فقط رواین چیزا حساسم وگرنه الان کلی اسباب بازی توخونه ریخت وپاشه

ما یه فامیل داشتیم انقد حموم میشست فقطم حموم‌یعنی دستشوییشون ادم میترسید پا بزاره بس که‌کثیف بود ولی قفلی زده بود رو حموم هروقت میرفتی داشت‌حموم میشست رفت پیش دکتر الان‌نرمال شده