2777
2789
عنوان

لباس های عشق ابدی 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 54 پست
وای دقیقا. مخصوصا لباسای سودا. و حتی این دختر جدیده یه لباس پوشیده که مال عهددقیانوسه

😂😂😂اینا رو من راهنمایی بودم مد بودن اون موقع این دختره کودک بوده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیپ و استایل واقعا افتضاحه🤮

همشونم مزخرفن بخصوص اون علی کوتولهههههه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
خیلی لباساشون بازه خیلی

اصلا چندشه نمی‌دونم اولین بار کی گفت هرچی لباساتون بازتر باشه خوشگلتر و جذابترین🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
والا خانواده همسر من ترک هستن ولی خیلی بسته لباس میپوشن 🤪

ترک ترکیه منظورمه
و منظورم شرکت کننده های ترک تو برنامه های ترکی بود
یه برنامه مثل عشق ابدی داشتن
خیلی بیشتر از سودا و فلان ریخته بودن بیرون

9teen ── .✦ 

والا خانواده همسر من ترک هستن ولی خیلی بسته لباس میپوشن 🤪

منظور ترکای ترکیه هستش عزیز 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مثل ترک ها لباس پوشیدن

ما ترک آیم آنقدر واسه لباس هزینه میکنیم به روز ترین لباس ها رو می‌خریم مثلا حدود بیست تومن واسه یه لباس پول میدیم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔