2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
نشسته بود یه جا اخماشو کرده بود توهم رنگش سیاه شده بود از شدت عصبانیت چرا چون فقط داشتن بازی میکردن ...

حسابش نزار انقد از اعصبانیت سرخ و سفید بشه جونش دربیاد ذهنتو درگیر این مسائل نکن 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

وای!اینکه گذشته دفعه بعدی جای اینکه بگی نه من هردو رو دوست دارمو فلان بگو دخترم روزی خونست و پسرم رض ...

انگار اون زبون منه!!یهو گفت میدونی مامانت تورو بیشتر دوس داره؟؟؟بدبختا خودشون از اینان که تو خانوادشون دخترو ادم حساب نمیکنن پسرپرستن 

زندگی فارق از معنی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترم داره اسیب میبینه اونارو میبینه یهو بداخلاق میشه فقط جیغ میزنه میخواد جلب توجه کنه

عزیزم منم موقعیت شما رو دارم 

در همچین حالتی بهترین کار اینه 

بجای نشستن و حرص خوردن فقط بچه ت رو برداری و از اونجا خارج شی 

دخترخواهرشوهرم طفلک اوتیسمه

اینقدر دارو دادن طفل معصوم انگار رو ابراست 

پسر من سمپادیه ، نمیخام مقایسه کنم

جالبه مادرشوهرم فقط از اون تعریف میکنه

چه اونحا باشن چه نباشن

طبیعتا همه مون ناراحت میشدیم

بدتر میکرد

یه جوری شده دیگه شوهرم حساس شده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم منم موقعیت شما رو دارم در همچین حالتی بهترین کار اینه بجای نشستن و حرص خوردن فقط بچه ت رو بردا ...

اره دارن با کارای احمقانشون همه رو حساس میکنن مادرشوهرم به بچه های من میگه وااای بلندحرف نزنین این میترسههه یا میگه عه نکنید این فلانیه هاااا،کاری کرده مای ادم بزرگم اسم اون نوه رو میشنویم یه جوری میشیم

زندگی فارق از معنی...

اره دارن با کارای احمقانشون همه رو حساس میکنن مادرشوهرم به بچه های من میگه وااای بلندحرف نزنین این م ...

خودشونم بزرگ و عقل کل و فیلسوف میدونن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه