2777
2789

مثل خاله ی من تیغ زن نباش

پول تخت رو بهشون بده 😐😐😐

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره . حتی با خواهر شوهر و جاریم هم داریم این ماجرا رو . هزینه نمیدیم که . نهایتا وقتی مصرفمون تموم شد بهش پس میدیم . خیلی از وسایل بچه هامون با هم جا به جا میکنیم یا مثلا لباسی که نو مونده کوچیک شده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره . حتی با خواهر شوهر و جاریم هم داریم این ماجرا رو . هزینه نمیدیم که . نهایتا وقتی مصرفمون تموم ش ...

ممنون گلم. میدونین این تخت واس کوچکی بچه هاش گرفته بود الان بزرگ شدن و تخت ساده میخوان منم ی روز گفنم بجای اینکه بندازی دور من میخوامش.

خواخرم خیلی لوازما ک استفاده نداره میندازه دور. 

دیروز ک گفت بیا تخت ببر بچه بزرگم ناراحت شد چرا کهنه دیگران رو میگیری گفتم لازم نداره خاله ما هم فضا نداریم که هرینه کنیم واسه تخت خلاصه عصبانی بود گفتم اینو برا خواهرت ک ۵ سالشه گرفتم.

تازه دیروز خواخرم گفت فر چند وقت پیش خریدم با کلی لوازم برقی استفاده نمیکنم ببرم بندازمشون دور یکی برداره. روم نشد بازم بگم لوازم ک نو هست و کاربردی بده ب من 

من و خواهرم من و اون نداریم 

اون پول داشته باشه به من میده من داشته باشم به اون 

همیشه برا هم کادو خریدیم یا مثلا با پول خودم خواستم برا خودم یه چیزی بخرم اونم برا من میخره 

عشق منه از مامانمم بیشتر دوسش دارم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ممنون گلم. میدونین این تخت واس کوچکی بچه هاش گرفته بود الان بزرگ شدن و تخت ساده میخوان منم ی روز گفن ...

این به طرز فکر خودتون بستگی داره عزیزم . منم درباره این موضوع خیلی با بچه ها حرف نیزنم این که اینم یه نوع صرفه جویی هست مثلا جایی که برای این وسیله هزینه کنیم میتونیم جای دیگه خرج کنیم . و این که اونا میخوان بندازن دور چه فرقی داره کجا بره . این فرهنگ از قدیم در غرب بوده وسایلی که نمیخواستن میدادن به بقیه یا میذاشتن دم در . به نظرم کار عاقلانه ای هم هست من حس میکنم خود شما هم حس بدی میگیری از این کار اگر خودت اعتماد به نفس داشتی روی ابن موضوع نگاه بچه ها هم عوض میشد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این به طرز فکر خودتون بستگی داره عزیزم . منم درباره این موضوع خیلی با بچه ها حرف نیزنم این که اینم ی ...

اره گلم حس خوبی نمیگیرم ولی خوب چون فضا نداریم و میگم هزینه ای ک برای تخت بدیم صرف مخارج دیگه بشه