2777
2789
عنوان

خدا بده شانس

2277 بازدید | 44 پست

سلام,بعضی وقتا به بعضیا حسودیم میشه اخه خدا همه چی بهشون داده,خشکلی پولداری سواد بنظرتون چرا اینجوریه

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از فامیلای شوهرم پزشکی میخونه دختره انقد خشکله ادم میمونه چی بگه,خونواده خودشو شوهرشم که انقد پولدارن که نگو

تو زندگی بقیه نیستی پس فکر نکن همه شانس دارن

راستش من هر وقت می گم خوش بحال طرف همه جی داره ی طوری میشه انگار خدا زندگیش بهم نشون میده میفهمم ک تو زندگیش چ خبره و اصلا اون طور ک فکر میکردم نیست خیلی برام اتفاق افتاده

تیکر بارداری نیست😄

همش شانسه خواهر

ربطی به هیچی نداره

خدا باید برای آدم بخواد

همین

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

شانسه دیگ شانس😥😥😥

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

یکی دیگه از فامیلای شوهرم زنه خ خشکله شوهرشم میلیاردره تو قصر زندگی میکنن,شوهرش خ باهاش خوبه ولی شنیدم با زنای دیگه هم در ارتباطه

یکی از فامیلای شوهرم پزشکی میخونه دختره انقد خشکله ادم میمونه چی بگه,خونواده خودشو شوهرشم که انقد پو ...

والا ما نه پول داریم نه قیافه خاصی نه هنر خاصی نه تحصیلات کلا هیچی نمیدونم ما کجا بودیم حالا بعضی وقتا فکر میکنم میگم حالا خوبه تو این کشورهای افریقایی به دنیا نیومدم حال میکنم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍