2777
2789

این کتاب فوق العاده کتاب سختیه...من وقتی تمومش کردم یک هفته منگ بودم جالبه هیچ نقدی هم توی نت نبود که اصلا راز گشایی کنم..جز چند نفر که اصلا کتاب رو مثل من نفهمیده بودن..و چند نفر هم که گفته بودن شاهکار بود هیچ چیز دیگه ای وجود نداشت...گفتم شاید خونده باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لولیتا همون نیست پیرمرده عاشق دختر جوون میشه؟ تو ایران غدقن شده از کجا پیداش کردی؟

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

سلام دوست عزیز کتابی جدید آقای رضا امیر خانی به نام رهش رو پیشنهاد می کنم .

شخصیت اصلی داستان خانم میانسالی است به‌نام لیا که خودش معمار است و همراه با همسرش که معمار است و در کار ساخت‌وساز و شهرداری است و فرزند بیمارشان که مشکل تنفسی دارد خانواده‌ای کوچک دارند. داستان حول محور این خانواده است و کشمکشی که لیا با همسرش پیرامون مسئله مدیریت شهری دارد و با ساخت‌وساز بی‌رویه و توسعه نامتوازن شهری به‌خاطر فرزندش و فرزندان نسل آینده مخالف است.

لولیتا که منحرفه!!!!😀

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
لولیتا همون نیست پیرمرده عاشق دختر جوون میشه؟ تو ایران غدقن شده از کجا پیداش کردی؟

از کانالا میشه دانش کرد...چرا دقیقا خودشه

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

میشه عزیزم بی زحمت ادرس کانالی رو که توش بود برام بفرستی؟ خیلی دنبال این کتاب بودم. قشنگه؟

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
من سوال دارم درمورد رمان کوری تا نصفه خوندم که همهدهی کور می‌شدم اعصابم خرد شد ولش کردم چی شد اخرش؟

آخرش همه دوباره میبینن ..من از این کتاب خوشم نیومد

از کسی که به کار بد شما پاسخی نمی دهد بترسید ،او نه شما را می بخشد،نه می گذارد خودتان را ببخشید.
نمیدونی دلیلش چی بود که کور شدند؟ خیلی مزخرف بود بنظرم

نه دلیل کوری مشخص نشد

از کسی که به کار بد شما پاسخی نمی دهد بترسید ،او نه شما را می بخشد،نه می گذارد خودتان را ببخشید.