2777
2789
عنوان

عوارض قرص اورژانسی

63 بازدید | 4 پست

۲هفته پیش ۸تاقرص ال دی مصرف کردم..خلق وخوم خیلی عوض شده یدفعه میزنم زیرگریه یدفع عصبی میشم پادردگرفتم..خودمو باروزای قبل ازقرص انداختنم مقایسه میکنم انگار یه ادم دیگه بودم من اصلا پادردنمیگرفتم اصلا عصبی نمیشم..به شوهرم میگم ازقرصه باورش نمیشه میگه درروغ میگی..برا شمام عوارضش اینطوربوده؟

اتفاقا میخواستم امشب دربارش تاپیک بزنم و بگم با مصرفش چه ظلمی در حق بدنتون و خودتون میکنید

حداقل شماباورمیکنی که چه بلایی سرم اومده..کاش یکی بود به شوهره زبون نفهمم حالی میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل شماباورمیکنی که چه بلایی سرم اومده..کاش یکی بود به شوهره زبون نفهمم حالی میکرد

عزیزم همه باور میکنن،با یه سرچ ساده عوارضش میاد بالا،داری روان و اعصاب خودتو نابود میکنی،یکیش بده چه برسه ۸ تا،نخور دیگه،این همه راه پیشگیری که امن ترینش کاندومه

عزیزم همه باور میکنن،با یه سرچ ساده عوارضش میاد بالا،داری روان و اعصاب خودتو نابود میکنی،یکیش بده چه ...

خیلی باشوهرم دعوامیکنم بارهاشده پاشدیم جروبحث کردیم باهم ولی کو گوش شنوا..یبار تو یه هفته ۲بارانداختم بعدش تا۲.۳ماه کمردردگرفته بودم 

2790
2778
2791
2779
2792