2777
2789

وای من نمیدونم واژینیسموس بود یا نه …. ولی درد بدی کشیدم تا شد 

و اینکه هنوزم درده فقط تحمل میکنم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

عزیزم نتجیه گرفتین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوب نشدم هنوز

دکتر هم رفتی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی ی تاپیک ازتون پرسیدم اما جواب ندادبن.

مذهبی هستین خودتون و همسرتون ؟؟؟

فقط می‌خوام تجربه ینفر و در اختیارتون بزارم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

توی ی تاپیک ازتون پرسیدم اما جواب ندادبن.مذهبی هستین خودتون و همسرتون ؟؟؟فقط می‌خوام تجربه ینفر و در ...

عذرنبخام تاپیک قفل شد جواب بیشتر خانومارو ندادم واسه همین اینجا پست گذاشتم

بله

میشه بگید چی دادن بهتون اسم ژل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله معتقدم

نمیدونم ک‌ انجام میدین یا ن ... اما شما که معتقد هستین از جنبه درمان ب این موضوع نگاه کنید ن جنبه لذت....

یکی از دوستای منم ۵سال درگیر بود عین شما همه دکترا هم رفته بود حتی خواهرش آلمان زندگی میکرد چندبار رفت اونجا مشاوره و هیپنوتیزم درمانی وغیره.... اما جواب نگرفت. 

میگفت توی مطب همون یکی از پزشکای آلمانی ی خانمی بهشون گفته ک دوستم مست بشه چون داغش میکنه و زود تحریک میشه این مشکل حل میشه.

دوستمم این کار و انجام میده و واقعا نتیجه میگیره ... میگفت بار اول خیلی مست شده و اصلا یادش نمیومده صبح همسرش با خوشحالی تعریف میکرده اما دوستم میگفته دروغ میگی امکان نداره....

چند باری اینجوری پیش رفتن. ۱بار صداش و ضبط کرده ب دوستم گفته ببین واقعا شده.

میگفت هربار کمتر میخوردم تا کمتر مست بشم و الان ۳تا بچه دارن‌ 

فقط در حد پیشنهاد بود ... چون شما ممکنه با این موضوع درمان بشی اصلا ب جنبه مستی و م.شرو.ب فکر نکن بهش ب عنوان دارو نگاه کن شاید شد 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

نمیدونم ک‌ انجام میدین یا ن ... اما شما که معتقد هستین از جنبه درمان ب این موضوع نگاه کنید ن جنبه لذ ...

شوهرم یه بار همینو گفت 

ولی من اهل مشروب نیستم میگن گناهه نمازت قبول نیست