2777
2789
عنوان

آیفون یا سامسونگ

131 بازدید | 26 پست

دوستان من بین این دوتا گوشی موندم S24 ultra ‌و آیفون ۱۶ یا حالا یکم مدل پایین تر. کدومشون بهتره؟🥲🥲

دوربین ایفونو بیشتر دوست دارم ولی از رجیستر نکردنش میترسم که بعد برام کاربرد نداشته باشه بعد من همیشه اندروید داشتم بازن میترسم که سخت باشه کار با ios

همچنین اینکه مقاومت آیفون دربرابر ضربه چطوره ؟

بعد اگه رجیستر نکنم هم میتونم استفاده کنم ازش؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 💕🥲

سامسونگ

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم سامسونگ داشتم چند سال هم ایفون

واقعا ایفون خیلی بهتره از همه نظر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قطعا آیفون، من که ریجستر نکردم گوشیمو یکسالی هست دارم هرروز استفاده میکنم ، اگه ریجستر هم مهمه برات ...

به مشکل برنمیخورید برا تماس و اینترنت اینا؟هزینه رجیستر خبر ندارین چقدره؟