2777
2789
عنوان

یه مشکل دارم نمیدونم چطور بگم منو بفهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 33 پست
نمیدونم چطور بگم اخه اون حرفا اصلا گریه ندارن من اینجور واکنش نشون میدم همه عادین دارن گوش میدن ب او ...

میدونم چی میگی 

ولی فکر نکن که گریه کردنت ضایعه

یا براش خجالت بکش 

احساساتتو ارزشمند بدون همیشه 

بقیه اصلا حواسشون به تو نیست

بخدا هرکی یه بدبختی داره که باهاش درگیره 

خجالت نکش البته من میتونم کنترلش کنم و نزارم کسی بفهمه.چه جالب فکر میکردم فقط من اینجوریم

همینو میخوام بدونم چطور میتونی کنترلش کنی؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به وطنت به شهرت به همشهریات عرق داری

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میدونم چی میگی ولی فکر نکن که گریه کردنت ضایعهیا براش خجالت بکش احساساتتو ارزشمند بدون همیشه بقیه اص ...

مرسی از حرفای قشنگت فدات شم انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده حرفات خیلی ارومم کرد😘😘💋💋❤️❤️

من برام پیش میاد خود به خود یا وقتی به چیزی فکر میکنم یا جو احساسیه گریم بگیرهاهنگ شاد میزارم حل میش ...

من سرمو میندازم پایین کسی نفهمه🥹😄

اره واقعا احساساتم غلیان میکنه❤️❤️

خیلی عالیه تو یک انسانی با احساسات پاک💖

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی عالیه تو یک انسانی با احساسات پاک💖

ممنونم از لطفت فدات شم شما هم انسان بزرگی هستید که این حس خوب رو ب دیگران میدین 💋💋❤️❤️😘😘

مرسی فدات شم نظر لطفتونه💋

زنده باشـید مهربون🤍💫💖

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

وااااای منم بخدا ،تو جشن و مراسم و اینا خیلی احساساتی میشم خیلی بده

دقیقا من مشکلم توی جشن ها هست یا مراسمات عادی یهویی صورتم منقلب میشه 🥹