2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز نیومده خونه

2127 بازدید | 68 پست

سرکارش گف خیلی کارم زیاده باید تا دوشنبه تموم کنم و قرداد ببندم، گف نهایت تا ۱۲میام، ۱۲زنگ زدم گف یه ساعته میام، یه ساعت بعدش زنگ زدم جواب نداد، دوباره باز هر چی زنگ میزنم جواب نمیده😭

خونه منم و بچه سه ماهم، میترسم از نگرانی و دلشوره از هوش برم بچم بمونه، همینطوری حالم خراب میشه میلرزم و چشام سیاهی میره قلبم محکم میزنه، ینی چیکار کنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش حتمااز خستگی خوابش برده.تا اذان صبح صبر کن اگر محل کارش نزدیکه به پدر ،برادر،برادر همسر به هر حال کسی که بتونی ازش کمک بخوای بگو برید سر بزنید ان شاالله که خیره ذکر بگو و آروم باش 

آروم باش، خدا رو یادت رفته ؟؟! دوتا ذکر بگو ،  پاشو یه آبی میل کن عزیزم، مادرِ قوی.....   میاد همسرتون بسلامتی 

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

استرس نداشته باشید و به فرزندتون نگرانی رو منتقل نکنید وقتی ددلاین دارن باید کارشون رو تموم کنن قاعدتاً حواسشون به ساعت و گوشی نیست برای شخص من بارها پیش اومد که ددلاین داشتم و مدام میگفتم یکساعت دیگه تمومه که یک ساعت دیگه نور آفتاب هم درآمده بوده. در رو قفل کنید و از ایمنی خونه مطمئن بشید برید استراحت کنید