2777
2789
عنوان

علت راه نرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم 27ماهش هنوز حرف نمیزنه.نوبت گفتار زدم براش..در حد س با ما چیه...امشب ف هم اضافه شد..کاش زود ز ...

باهاش هر روز حرف بزن مثلا داری موهاشو شونه میکنی براش توضیح بده الان دارم موهاتو شونه میکنم الان دارم بهت آب میدم اینجوری صحبت کن 

باهاش هر روز حرف بزن مثلا داری موهاشو شونه میکنی براش توضیح بده الان دارم موهاتو شونه میکنم الان دار ...

انجام میدم... دستور پذیری از باباش بیشتره ک اونم اصلا باهام همکاری ندارع شوهرم..ب جاش فوق العاده شیطون..خنده رو.. باهوش..یک سره میدوووه تو خونه

چون بچه رو بیهوش میکنن طاقت ندارم از یک طرفم نمیخوام کوتاهی کنم براش بقیه ام میگن طبیعیه راه میره

به یکی از دوستای منم‌میگفتن طبیعیه و .... حالا انشالله برای شما واقعا همینطور باشه

‌کاردرمانی عالیه ، من بودم چند تا پزشک می‌بردم تا بالاخره دلیلش هم معلوم بشه 

جدا از‌کار‌درمانی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گفت اول ام ارای داروی تقویتی الکیه فقط کاردرمانی که من فردا غروب براش وقت گرفتم ببرم

دختر برادر شوهرم همینطووری بود ولی خوب از لحاظ درک و صحبت و اینا هم یکم عقب بود کاردرمانی دوجلسه برد ولی دارو چند ماه بهش داد خیلی بهتر شد راه هم افتاد

کاردرمانی خیلی موثره،اگه نمیخوای ببری،برو عکس بگیر،اموزش کاردرمانی تو پیج ها هستولی اول مطمئن شو ایر ...

منم نگرانم که مشکلی داشته باشه ولی پاهاشو زمین میذاره انگار زود خسته میشه

کاردرمانی خیلی موثره،اگه نمیخوای ببری،برو عکس بگیر،اموزش کاردرمانی تو پیج ها هستولی اول مطمئن شو ایر ...

کاردمانی دکتر گفت ببری راه میوفته ولی به قول شما گفت ببین مشکلی نداشته باشه در اینده

کاردمانی دکتر گفت ببری راه میوفته ولی به قول شما گفت ببین مشکلی نداشته باشه در اینده

عزیزم بیهوش نمیکنن که داروی خاب اور میدن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔