2777
2789
عنوان

عمل بینی

66 بازدید | 10 پست

من ۳ ماهه بینیمو عمل کردم ولی اصلا راضی‌ نیستم انکگار خیلی طبیعیه من نیمه فانتزی میخواستم نوکش گرده از رو به رو پهنه کلا گندس سر بالا هم نیست قوس هم نداره به نطرتون ورمه؟ خوب‌ میشه؟ البته تو عکس هم به نظرم خیلی بزرگتر نشون میده

چه خپشگلههههخخ

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی عامو چقدر دادی؟

کاش منم بعدا خواستم عمل کنم دکتر بتونه همینو دربیاره که اصلااا معلوم نباشه عمله

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
هی عامو چقدر دادی؟کاش منم بعدا خواستم عمل کنم دکتر بتونه همینو دربیاره که اصلااا معلوم نباشه عمله

۶۰ دادم 

ولی من انفاقا اصلا دوس‌ندارم اینجوریه که انگار نه انگار عمل کردم:)

۶۰ دادم ولی من انفاقا اصلا دوس‌ندارم اینجوریه که انگار نه انگار عمل کردم:)

چه گرون یاخدا 

ولی خیلی قشنگه

خیلی قشنگه که🥲مبارکت باشه❤️منم فردا عمل دارم((

به سلامتی عزیزممم 

ولی من واقعا راضی نیستم دوست داشتم نیمه فامتزی بود و جمع تر میشد ، خیلیا میگن تا ۶ ماه نشون نمیده ولی خب

به سلامتی عزیزممم ولی من واقعا راضی نیستم دوست داشتم نیمه فامتزی بود و جمع تر میشد ، خیلیا میگن تا ۶ ...

قربونت آره عزیزم هنوز زوده صبر کن فرم بینی تغییر میکنه زمان میخواد ولی خب الانم خیلی قشنگ و صاف