2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

70 بازدید | 8 پست

حقیقتش من باختم نگید کاری نکردی میدونم تقصیر خودنه الان که تو ایندم نقص زدم حداقل ازدواج کنم خیالم از این بابت یکم راحت بشه یا نمیشه اشتباه گلا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

کنکور رو باختی ؟اگه رشتت تجربی نیس یه چیزی قبول میشی خوب یا بد

بد به چه دردم ....

خیلی با تجربی فرق نداره دومین رشته پر جمعیت هس برای قبولی رتبه های بهتر از تجربی میخواد چون ظرفیت کمه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم درس بخون ... بذار مستقل شدی بعد برو ازدواج کن..

استقلال خیلی خوبه خییلی...

من شوهر سابقم یه دختر عمه داشت طرف کارمند بانک بود وااای خدای من چقدر اون به خاطر شغلش جایگاه داشت تو خانواده ی اینا چقدر بهش اهمیت و عزت و احترام میذاشتن...

ببین منو می‌فروخت به اون یه جوری تو خونه از اون حمایت میکرد که نگووو ... درس بخون مستقل شو نمیخواد حتما دکتر بشی ولی یه کاری کن حداقل تحصیلات که لیسانس هست رو داشته باشی یه جور دیگه روت حساب میکنن