قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 عنوان شبا ک میخابم 61 بازدید | 9 پست دستام خاب میره انگار خون بهش نمیرسهپامیشم تکون میدم سوزن سوزن میشه درست میشه دوباره میخابم دوباره اینطوری شد تند تند زیرمم نمیمونه از چیه البته اینم بگم یه هفتس اینطوری شدم ک حمله استرسی ام بهم دست داده از اون موقع اینطوری شدم 1404/03/10 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 45059 از اعصابته . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 از اعصابته . مطمعنی؟شما میشدی اینطوری؟ترسیدم فک کردم ام اس ذارم🤣کی خوب میشم؟
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 45059 مطمعنی؟شما میشدی اینطوری؟ترسیدم فک کردم ام اس ذارم🤣کی خوب میشم؟ جاریم اونطور میشه .براش از فروش وسایل ورزشی ، تیوپهای کوچک دایره ای خریدم . اونارو فشار میداد شبا . میگفت بهتر میشه دستام .الانشم اونطوریه . البته کار زیاد انجام میده کار خونه و.... ، اعصابشم به هم میریزه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 جاریم اونطور میشه .براش از فروش وسایل ورزشی ، تیوپهای کوچک دایره ای خریدم . اونارو فشار میداد شبا . ... من کار خونه انجام نمیدم اصلا
قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 جاریم اونطور میشه .براش از فروش وسایل ورزشی ، تیوپهای کوچک دایره ای خریدم . اونارو فشار میداد شبا . ... رفته جاریت دکتر!ام اس نبوده؟توی خاب دستش خاب میرفت سوزن سوزن میشد؟
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 45059 رفته جاریت دکتر!ام اس نبوده؟توی خاب دستش خاب میرفت سوزن سوزن میشد؟ اره . حتی دستاشو محکم میزد زمین تا یکم خون جریان پیدا کنه .ام اس نبود از اعصابشه . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 اره . حتی دستاشو محکم میزد زمین تا یکم خون جریان پیدا کنه .ام اس نبود از اعصابشه . نه من در این حد نیستم. کتوی خاب میشم فقط زود درست میشه
قمهره مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7773 اره . حتی دستاشو محکم میزد زمین تا یکم خون جریان پیدا کنه .ام اس نبود از اعصابشه . قرص عصاب نمیخوره چیزی؟
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 45059 قرص عصاب نمیخوره چیزی؟ گفت نمیخوره . ولی قرص تیرووید میخوره شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .