2777
2789
عنوان

کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست
والا نمیدونم...😔 این عذابی که من از استرس تو ۴ ماه کشیدم واقعا اذیتم کرده‌.

دوران عقد چون مسئولیت زندگی نداری، درگیر خرید و جشنی ، جز جذاب ترین قسمت های زندگیه، پس با این استرس ها خرابش نکن، من نه ماه عقد بودم، استرس داشتم حامله نشم، الان سه ساله ازدواج کردم، بازم استرس دارم حامله نشم، 

اتفاقا تو عقد باید به همسرت نزدیک شی، ببینی یه عمر میتونی باهاش سر تو رو یه بالشت بذاری یا نه، اگر تو مسائل جنسی آدم دله یا بی تفاوتی باشه بعدها اذیت میشی...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفتم ک رابطه نداشته باشه ک .. کلا دوران عقد برای شناخته ن رابطه دخولی ..

عزیزم دوران نامزدی برای شناخت هست، عقد دوره تکمیل جهیزیه و مقدمات عروسیه...

عقد کردی دیگه تمومه، تمکین از شرایط عقده..

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم دوران نامزدی برای شناخت هست، عقد دوره تکمیل جهیزیه و مقدمات عروسیه... عقد کردی دیگه تمومه، تم ...

ولی من یا خیلیای دیگه تو عقد طرفمون رو شناختیم ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
دوران عقد چون مسئولیت زندگی نداری، درگیر خرید و جشنی ، جز جذاب ترین قسمت های زندگیه، پس با این استرس ...

اخه میدونی فکر میکنم‌ که الان اگه به فرض هم به این نتیجه برسم که باهاش‌ نمیتونم  زندگی کنم ، بازم راه برگشتی ندارم چون بالاخره اسمش تو شناشناممه

اخه میدونی فکر میکنم‌ که الان اگه به فرض هم به این نتیجه برسم که باهاش‌ نمیتونم  زندگی کنم ، با ...

ربطی نداره، برشی که الان برای گذاشتن شرایط داری، بعد ازدواج نداری، 

ضمنا بشین رو یه کاغذ، خوبی ها و بدی های همسرت رو بی کینه و بدون عشق بنویس، ببین کدوم سنگین تره، بعد از اون هم بخواه باهات دوست باشه و خواسته هاشو بگه، اینطوری یاد می گیرین رو هم کار کنید و همدیگرو بالا ببرید...

خیلی از مشکلات اول رابطه از عدم شناخته، بالاخره دوتا فرهنگ مختلف، دوتا خانواده مختلفید...

عزیزم من و همسرم اوایل خیلی اختلاف داشتیم، حل شد، عجله نکن، زمان بده، اما برای خوب شدن رابطه ات تلاش کن و از همسرتم بخواه که تلاش کنه...

من نظرم اینه که اگر هزار راه باشه، من هزارو یک راه رو امتحان میکنم، بعد تصمیم میگیرم که بعدها پشیمون نشم، خوشبختی یعنی همین، یعنی پشیمون نبودن از گذشته...

من نظرم اینه که اگر هزار راه باشه، من هزارو یک راه رو امتحان میکنم، بعد تصمیم میگیرم که بعدها پشیمون ...

خدا کنه منم بتونم مثل تو باشم.ما دعوا میکنیم اما به ۱روز نکشیده اشتی میکنیم.همو خیلی دوس داریم اما خب اختلاف هم داریم من سعی میکنم هم خوبیاشو ببینم هم بدیاشو و به خاطر خوبیاش ،بدیاشو ندید بگیرم چون چند بار ک بهش گفتم فلان اخلاقت بده گفت سعی میکنم  درست کنم اما زیاد تغییری نکرد .ب خودم میگم اون سال هاست اخلاقش اینه الان چه جوری میخواد عوضش کنه 

خدا کنه منم بتونم مثل تو باشم.ما دعوا میکنیم اما به ۱روز نکشیده اشتی میکنیم.همو خیلی دوس داریم اما خ ...

باید بهش یادآوری کنی دیگه، ببین با شوخی، نه با غر، نه با دعوا، تو بغلش دراز بکش با آرامش بگو میشه این کارو نکنی، میشه این کارو بکنی چون خوشحالم میکنه، باید قدرت کلماتتو بالا ببری، قرار بزار باهاش که هرکی اول آشتی کنه اون یکی براش یه کاری انجام میده، هدیه یا کاریکه دوست داره، سعی کن قهر رو به ساعت برسونی، درکل میدونم میتونی، پس موفق باشی

من برو بخوابم، همسرم 11 خوابیده...

سوال داشتی بپرس، شب بخیر