2777
2789
عنوان

کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست
اره درد تخمدان دارم خیلی😢

حتما برو دکتر و، یه سونوگرافی انجام میدی، معلوم میشه، بعضی کیستا تو مرحله تازگیشون بهتر به دارو جواب میدن، نذار کهنه شه، اصلا هم جای نگرانی نیست، یه قرص میده که کیست جذب شه و براحتی پریود میشی...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
بخدا رابطه دخولی نبوده یه چیز ساده بود اما خب به هرحال شد... میدونم اشتباه کردم واسه همینه این ۴ ما ...

مردا خیلی سیاست دارن همون اول بکارت دختر رو ازش میگیرن ک دیگه راه برگشتی نداشته باشن و دقیقا اون روشون رو نشون میدن ..ولی اگه اجازه همچین کاری رو ندی بیشتر احترامت رو دارن ..البته همه اینجور نیستنا ..

دوستم ببچاره همین اتفاق براش افتاد ..تا قبل از اینکه این اتفاق بیوفته خییییلی خوب بود ب محض اینکه زن شد شوهرش خیالش راحت شد ک نمیتونه ازش جدا شه بهش زور میگفت و حرف حرف خودش بود ..ولی دوستم دیگه طاقت نیاورد و طلاق میخاست ..پسره تهدیدش کرد ک ب خانوادش میگه ..منم راهنماییش کردم و گفتم خودت ب خانوادت بگو و یه عمر خودتو راحت کن ..

واسه همینه میگن تو عقد اجازه دخول ندیدن .

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مردا خیلی سیاست دارن همون اول بکارت دختر رو ازش میگیرن ک دیگه راه برگشتی نداشته باشن و دقیقا اون روش ...

عزیزم یچیزی بگم الان همه دعوام‌میکنن.اما من دخترم هنوز با این حال چون کلا یک رابطه ی سطحی داشتم تو کل عمرم استرس حاملگی داره خفم میکنه. 

عزیزم یچیزی بگم الان همه دعوام‌میکنن.اما من دخترم هنوز با این حال چون کلا یک رابطه ی سطحی داشتم تو ک ...

صد درصد تضمین میکنم بچه نیست، برو دکتر

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم یچیزی بگم الان همه دعوام‌میکنن.اما من دخترم هنوز با این حال چون کلا یک رابطه ی سطحی داشتم تو ک ...

اهاااا پس اتفاقی نمیوفته ..خیلی خوبه ک دختری ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
مردا خیلی سیاست دارن همون اول بکارت دختر رو ازش میگیرن ک دیگه راه برگشتی نداشته باشن و دقیقا اون روش ...

عزیزم عقد کردی، زنشی، راحت نباشی، با یه کی دیگه راحت میشه، ربطی به بکارت نداره،به طرف آدم ربط داره، الان هزار راه برای جلو گیری هست، تازه اگر بکارت نباشه مهریه کامل تعلق میگیره، پس طلاق برای مرد سخت میشه...

آفرین عزیزم اصلا اجازه ی دخول نده تاوقتش همین که خرشون از پل گذشت عوض میشن 

دیگه بیچاره بعد همون به اصطلاح رابطه که هیچیم نبود انقد من استرس گرفتم و داغون بودم از استرس ،پشیمون شد گفت بمونه بعد عروسی 😂

عزیزم عقد کردی، زنشی، راحت نباشی، با یه کی دیگه راحت میشه، ربطی به بکارت نداره،به طرف آدم ربط داره، ...

نگفتم ک رابطه نداشته باشه ک ..

کلا دوران عقد برای شناخته ن رابطه دخولی ..

عزیزم عقد کردی، زنشی، راحت نباشی، با یه کی دیگه راحت میشه، ربطی به بکارت نداره،به طرف آدم ربط داره، ...

والا نمیدونم...😔 این عذابی که من از استرس تو ۴ ماه کشیدم واقعا اذیتم کرده‌.

والا نمیدونم...😔 این عذابی که من از استرس تو ۴ ماه کشیدم واقعا اذیتم کرده‌.

عذاب چی گناه که نکردی اتفاقا تو که شوهرت رو راضی کردی واست عبادت هم محسوب میشه فک کنم. واسه محکم کاری هم دخول نداشتی خیلی کارخوبی هم کردی