_delaram مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 461 عنوان بازم دعوا 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست دیگه اعصابم نمیکشه داغونم 😭😭😭 يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻 1396/11/27 | 02:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14340 بعدش اومد تلگ رام پی ام زد که گوشی رو من قطع میکنی منم واقعا عصبانی بودم گفتم از همه ی این رف ... منم بودم میگفتم شب سختی داشتی از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14340 منم واقعا نگران شدم بعد رفت خونشون بعد ده دقیقه دیدم خبری نشد هی زنگ زدم رد کرد هی زنگ زدم برنداشت&n ... تومهمی یااونا خیلی بده خیلی از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
_delaram مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 461 آه چزامثلا نقش سرویسو اجاره میکنه متنفرزرررم ازاین کار خواهر بخدا این کاراش پیرم کرده همیشه اونا تو اولویت بودن تا منحتی وقتی باهیم دودقیقه نمیزارن راحت بشینیم از بس که زنگ میزنن یا میگن فلان کار رو بکن يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14340 خواهر بخدا این کاراش پیرم کرده همیشه اونا تو اولویت بودن تا من حتی وقتی باهیم دودقیقه نمیزارن راحت ... بهش بگو چرا باید بیگاری بکشی هان بگوواگه بدبخت شی اگه مشکلی برات پیش بیاد من پیشتم هیچ کدوم کنارت نیستن پس الان حالمونو خراب نکن حالت خوبمونو به خاطره کی خراب میکنی از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
_delaram مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 461 بهش بگو چرا باید بیگاری بکشی هان بگوواگه بدبخت شی اگه مشکلی برات پیش بیاد من پیشتم هیچ کدوم ک ... هزاران بار گفتم کو گوش شنوا😔 يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
یاسyasسفید عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 637 قضات وارد میشود😄😄 اهم اهم... برید کنار قضات وارد میشود😋 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤