2777
2789

یه نیم ساعتی حرف زدیم ساعت ۱ از جلو در خونه ی عمشون که رد میشد یهو تو تلفن گفت یا ابلفض 

منم واقعا ترسیدم گفتم چی شده گفت نمیدونم کلی ماشین دم درشونه

گفت برم ببینم چی شده 

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

منم واقعا نگران شدم بعد رفت خونشون بعد ده دقیقه دیدم خبری نشد هی زنگ زدم رد کرد هی زنگ زدم برنداشت 

کلی زنگ زدم

اس ام اس فرستادم که جواب بده دارم سکته میکنم بعد نیم ساعت زنگ زد گفت عمه ام قندش رفته بود بالا 

منم عصبانی شدم گفتم گفت نمیتونستی اینو بگی ایشالا که اصلا نیوفته قندش و اینجوری گفتم و گوشی رو قطع کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بخدا همه ی زندگیم ده این فامیلاش اونقد که برا اونا وقت میزاره برا من نمیزاره منم حرص میخورم دیگه تحملم تموم شده

😭😭😭

بعدش زنگ زد گفت که چرا گوشی رو قطع کردی گفتم کار خوبی کردم از صبح اینجا دارم سکته میکنم هی رد میکنی منم کار خوبی کردم اعصابمو خراب کردی

اینجوری که گفتم اونم گفت حالا ببین من چطور گوشی قططع میکنم و گوشی رو قطع کرد

عزيزم الان توعقد اينجوري رفتار ميكني بعدا زندگيتو بااين حساسيتا جهنم ميكني واسه خودت. كار بدي نكرده. ...

بابا بخدا کار هر روزشه دو دقیقه استراحت ندارم از دست این فک و فامیلاش

دیکه خسته شدم از بس که به اونا وقت میزاره 😭

بعدش اومد تلگ رام پی ام زد که گوشی رو من قطع میکنی 

منم واقعا عصبانی بودم گفتم از همه ی این رفتارات متنفرم از عمه ات متنفرم از فامیلات متنفرم 

بعدش اومد تلگ رام پی ام زد که گوشی رو من قطع میکنی  منم واقعا عصبانی بودم گفتم از همه ی این رف ...

رفتارت خوب نيست عزيزم.اينجوري پيش بري خيلي به مشكل ميخوري.اگه برات وقت نميخواست بذاره همون نيم ساعتم تلفن نميزد.ميپيچوند فردا خودت زنگ بزني! روخودت كار كن، حسادت و بذار كنار

رفتارت خوب نيست عزيزم.اينجوري پيش بري خيلي به مشكل ميخوري.اگه برات وقت نميخواست بذاره همون نيم ساعتم ...

اخه نمیدونین که چی میکشم😭

باشه ممنون که وقت گذاشتین عزیزم❣️😔

تا ۱۲:۳۰ هم اونجا بودن اینم انگار چسبه چسبیده به اونا هم اژانسه براشون هرجا میگن میگه باشه با اونا ه ...

آه چزامثلا نقش سرویسو اجاره می‌کنه متنفرزرررم ازاین کار

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید