2777
2789
عنوان

میشه برای پسرم دعا کنید

166 بازدید | 17 پست

من واقعا لایق بدترین فحش هام

پسرم شش ماهشه گذاشته بودمش وسط تخت رفتم کاری انجام بدم ( میتونه غلط بزنه ولی هنوز چهاردستو پا نرفته) اندازه پنج دقیقه

پسرم از تخت افتاد واقعا لعنت خدا به من 😕بی تجربم نیستم بچه دوممه

البته تقصیر همسرمم هستا گفتم بزارمش رو فرش گفت ن تخت نرمترع😕😕

خلاصه گریه کرد ولی اروم شد زنگ زدم اورژانس اومد گفت اکیه ولی ببر دکتر

همسرم خودش رشتش پزشکیه که طبابت نمیکنه و دوستان دکتر زیاد داره ، همسرم میگه چیزی نشده

به دکتر متخصص اطفال زنگ زدیم شرح حال دادم میگ چیزی نیست و عادیه  حتی فیلمم فرستادم از رفتاراش برا دکتره

ولی دلم ناارومه میخواستم ببرم سی تی همسرم میگ سی تی هم خطر خودشو داره هم مواد بیهوشی میدن هم اینکه بچه رفتار طبیعی داره شکرخدا و بالا نیاورده 

ولی قلبم داره وایمیسته مقصرم خاک تو سرم واقعا💔

خدا کنید بخیر بگذره

ممنون

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بدنش نرمه نگران نباشصدقه بده اسپند دود کن خدا حافظ همه بچهاس

دقیقا متخصصم گفت انعطاف بدن بچه زیاده

حتما عزیزم مرسی ارومم کردی از دیروز فقط دارم خودمو سرزنش میکنم 

کاش هیچ بچه ای تو دنیا ذره ای درد نکشه

مامان دوتا گل پسر

عزیزم چرا انقد خودتو مقصر میدونی

اولا اروم باش و چندتا نفس عمیق بکش 

حادثه برای هر بچه ای رخ میده حتی اگر کنارش باشن والدین

پس مقصر شما نیستی بعد صحبت با پزشک هم ابعامی نمی‌مونه که بخوای بخاطرش خود خوری کنی

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
عزیزم چرا انقد خودتو مقصر میدونیاولا اروم باش و چندتا نفس عمیق بکش حادثه برای هر بچه ای رخ میده حتی ...

دلم میخواد تنبیه کنم خودمو

اخه خیلی کوچولوئه

خیلی بی پناهه 

اره غیرعمد بود اره ولی من خیر سرم میدونم بچه نباید رو بلندی گذشت حتی اگر بلد نبست تکون بخوره

نمیدونم عقلم کجا بود

مامان دوتا گل پسر

منم پسرم همسن پسر شما بودداز پله افتاد ،چهار دست پا میرفت اون موقع ،منم دقیقا مثل شما به خودم فحش وبددبیراه دادم ،الان 18سالشه جونم به جونش بنده 

هیچی نمیشه اینقدر باید بیفته تا بزرگ بشه

دلم میخواد تنبیه کنم خودمواخه خیلی کوچولوئهخیلی بی پناهه اره غیرعمد بود اره ولی من خیر سرم میدونم بچ ...

خب اگه تنبیه کنی چی میشه؟جبران افتادن نی نی میشه ؟

خودت میگی بی پناهه و پناهش شمایی اون الان احتیاج به یه مامان پر انرژی داره که باهاش وقت بگذرونه بازی کنه و....

تجربه شد برات که دیگه اینکارو نکنی و تو ذهنت میمونه اما به این فکر کن که همه این استرس هارو نی نی می‌فهمه و از اون سمت هم استرس شما چیزیو عوض نمیکنه

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
منم پسرم همسن پسر شما بودداز پله افتاد ،چهار دست پا میرفت اون موقع ،منم دقیقا مثل شما به خودم فحش وب ...

الهی خدا نگهدارش باشه

خیرشو ببینی

مامان دوتا گل پسر