2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😒

139 بازدید | 20 پست

دیروز عقد فامیل نزدیکمون بود 

مادرشوهرمم بود 

بهش میگم بیچاره عروس اصلا از آرایشش راضی نبود ، آرایشگرشم معروف بود 

گفت آره هم عروس خیلی بد شده بود هم تو خیلی بد شده بودی 😐

موهاتم خوب نبود 

در حالی که همه ازم تعریف میکردن 

هی سعی میکنم باهاش حرف نزنما ولی این زبون بی صاحب دووم نمیاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاء الله اعتماد به نفسش بالاست کارش اینه بشینه از خودش تعریف کنه از همه ایراد میگیره

وقتی از خودش گف بگو درسته ولی فلان چیزت خوب نی 

فلان چیزت قشنگ نی

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

چرا بعضی مادرشوهرا انقد با عروس لج دارن؟بابا بخدا اینم مث دختر خودتونه.بعضیاخخیلی حسودن.نمونش رو تو ...

والا من که حس مادر بودن ازش نگرفتم 

تا یه لباس جدید پوشیدم ، طلای جدید انداختم چشماش چهار تا شده 

دیروزم یه سرویس طلای جدید گرفته بودم فکر کنم اونو دیده آتیشی شده 🤣

ماشاء الله اعتماد به نفسش بالاست کارش اینه بشینه از خودش تعریف کنه از همه ایراد میگیره

خودشون هیچ عیب ندارن.اما مردم وفامیل وغریبه همه از دم عیب دارن.کاشکی این طرزتفکر پوسیده رو میشد درست کرد

والا من که حس مادر بودن ازش نگرفتم تا یه لباس جدید پوشیدم ، طلای جدید انداختم چشماش چهار تا شده دیرو ...

مبارکت باشه عزیزم.اتفاقا باید ذوق کنه.بگه خداروشکر پسرم میتونه بخره شرمنده زنوبچش نمیشه..باعث سربلندی اونه تازه

خودشون هیچ عیب ندارن.اما مردم وفامیل وغریبه همه از دم عیب دارن.کاشکی این طرزتفکر پوسیده رو میشد درست ...

این مادرشوهرم اینطوریه که وسط مراسم به خواهر عروس گفت این رژ چیه زدی خیلی زشت شدی😐

من حتی اگه یه نفر بد هم شده باشه تعریف میکنم که دلش خوش بشه