2777
2789
عنوان

می خوام به اکسم برگردم

273 بازدید | 17 پست

اکسم کتابامه🫡🫰

این چند وقت باهاشون کات کرده بودم اصلا حالم از کتابام و درس بهم میخوره

تصمیم گرفتم از فردا برگردم سمتش

دعا کنید موفق بشم

ما در شرف کاتیم باهم نمی سازیم😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خوب بودن ک تبدیل به اکس نمیشدن 

بنظرم سراغ این رابطه ی سمی نرو 

سعی کن فراموشش کنی 

😀😐😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ما که عشقمون دو طرفه است 🥹🩷

قراره امسال ازدواج کنیم 😃🫴

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

این رابطه تاکسیکه بیشتر فکر کن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سعی کن دوستشون داشته باشی از ته دل اونوقت برات راحت تر میشه من سال کنکورم میگفتم که با کتابام ازدواج کردم واقعا هم این حس رو داشتم و وقتی می‌خوندم برایم خیلی عذاب آور نبود چون میگفتم چاره ندارم