2777
2789
عنوان

کلوموفن

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 37 پست
اره سونو رفتم گفت مایع زرد رنگ‌میبینم تخمک ازاد شده ولی دیگه سایزشو نفهمیدم

سایزش مهم نی مهم آزاد شدنه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که این ماه نتیجه میگیری شما شوهرت مشکل نداره از داده

نه مشکل نداره پارسال آز داد خدا رو شکر.. البته دوباره دکتر رزاقی براش آز نوشت که جوابش آماده نشده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نه مشکل نداره پارسال آز داد خدا رو شکر.. البته دوباره دکتر رزاقی براش آز نوشت که جوابش آماده نشده

ایسالا که بازم مشکلی نداره ایشالا خدا تا عید بهمون یه بچه عیدی بده

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
ایشالا که این ماه نتیجه میگیری شما شوهرت مشکل نداره از داده

ان شالله که هردومون و هرکی که بچه میخواد تا قبل عید مامان شه

سلام من اینماه کلومیفن خوردم و لتروزول.شبی یکی ..فولیم۱۸بود قبلا الان۱۷رفتم دکتر میگه هر کار دوسداری بکنم برات .آمپول بدم یا باز سونو میدی

منم هرچی پرسیدم الکی جواب داد حرف خودشو زد..اقدام کردم دیگه دو شب

اگه نشم بنظرتون برم دکتر باز؟دو تا دکتر عوض کردم جواب منطقی نمیدن حال حرف زدن ندارن انگار

خدای مهربون مرسی که پناهمی
سلام من اینماه کلومیفن خوردم و لتروزول.شبی یکی ..فولیم۱۸بود قبلا الان۱۷رفتم دکتر میگه هر کار دوسداری ...

دقیقا منم مشکل شما رو دارم دکتر فقط از سر خودش باز میکنه ولی برو پیش یه دکتر که با حوصله باشه و با تجربه

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️