2777
2789
عنوان

کلوموفن

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 37 پست
بچه ها من خیلی زود نا امید میشم همش میگم من دیگه مامان نمیشم

نا امید بشی پس من چی باید بگم ؟ ۱ سال و نیمه نشد. ماه اول کلومیفین فولی ۱۱ داشتم ماه دوم ۶. افتضاح بود😓

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سری اول که کلومفن خوردم رفتم سونو گفت تخمکت ازاد شده سایزشو نفهمیدم چند بود اگه ازاد شده یعنی سایزش خوب شده با قرص زا در هر صورت ازاد میشه

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

منم چند ماه بود هی سایز فولیم می اومد پایین ولی این ماه خوب شد . بچه ها قرص ova boost رو بخرید درسته گرونه . من 220000 خریدم . گرون هست ولی واقعا عالیه . من تو همین نی نی سایت دیدم که خیلی ها خوردن و نتیجه گرفتن . آمریکاییه . روز 3 تا 4 میشه خورد . برای تقویت تخمدان و فولیکوله

من سری اول که کلومفن خوردم رفتم سونو گفت تخمکت ازاد شده سایزشو نفهمیدم چند بود اگه ازاد شده یعنی سای ...

قرص کمک میکنه که فولی بزرگ شه  و آمپول اچ سی جی هم کمک به آزاد سازی میکنه. فولی بالای ۱۸ فک کنم خوبه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

من که ۳ تا دکتر عوض کردم. ابن دکتر آخریم میگن خوبه. کلی آزمایشم برام نوشت. الان میگم کاش از اول پیش همین میرفتم. 

منم خیلی سختمه . هر ماه که پری میشم تا چند روز داغونم ولی چاره ای نداریم باید تحمل کنیم و بسازیم . ا ...

ایشالا بیشتر از همه این داغونم میکنه همه دوروبریا که بعد من ازدواج کردن همشون بچه دارن به من میگم بیار هی پز میدن منم واقعا خوشحالم بچه دار شدن ولی خودم غصم میگیره

به من اصلا امپول نمیده

آمپول آزادسازی رو وقتی میدن که فولی بالغ باشه و بخواد آزاد سه. روز ۱۳ سیکل و بعد از سونو معلوم میشه. برای شما که میگی آزاد شده بود. 

من که ۳ تا دکتر عوض کردم. ابن دکتر آخریم میگن خوبه. کلی آزمایشم برام نوشت. الان میگم کاش از اول پیش ...

اگه میتونی برو پیش اشرف معینی من بعد عید میرم اونجا

اگه میتونی برو پیش اشرف معینی من بعد عید میرم اونجا

من پیش دکتر رزاقی میرم ۳ ماهه میرم پیشش .

آمپول آزادسازی رو وقتی میدن که فولی بالغ باشه و بخواد آزاد سه. روز ۱۳ سیکل و بعد از سونو معلوم میشه. ...

اره سونو رفتم گفت مایع زرد رنگ‌میبینم تخمک ازاد شده ولی دیگه سایزشو نفهمیدم