2777
2789
خدا لعنتشششون کنههه زبان رو دیدی چقد سخت بود من کسی که طرح کرده رو حلال نمیکنم اون دنیا کارش به من گ ...

اره واقعا وقت گیر و زیاد بود 

رنگ و روی بچها رفت از برگه دوم سوم به بعد

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشششون کنههه زبان رو دیدی چقد سخت بود من کسی که طرح کرده رو حلال نمیکنم اون دنیا کارش به من گ ...

زبان من از کسی که ایلتس داره پرسیدم گفت در حد هفده هحده میشم. بعد از مایی که نه کلاس زبان رفتیم نه چیزی چه توقعی میشه؟😞

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

میشه منم بگید ریاضی چند میشم امتحانم یه هفته پیش بود تقریبا نهم هستم به چه رشته ای علاقه مند هستم مع ...

بنظرم انسانی میری

اره واقعا وقت گیر و زیاد بود رنگ و روی بچها رفت از برگه دوم سوم به بعد

هعی من خیلی خوب خونده بودم حتی الانم اگه از کتاب طرح کنن 20 میشم ولی شنیداری افتضاح پخش شد خیلیم زیاد بود ریدینگ 17خط اون یکیش13خط

رایتینگ هم اولین بار بود اینهمهه مفهومی بود لامصب

بچه ها من برای ریاضی صد صفحه جزوه معین کرمی فیلم دیدم بنظرتون دو سه دور جزوه رو بخونم یا برم نمونه سوال های نهایی رو حل کنم؟

من درصد های اردیبهشتم زیست۲۵ فیزیک۱۰شیمی۳۳ریاضی۳زمین۲۳کم زدم چون جمع بندی نکرده بودم تمیدوارم با معد ...

شیمیتو خوب زدی نسبت به سطح سوالا 

امیدوارم یه رشته خوبی قبول شی پشت نمونی

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

😶 دختر برو با مشاوره و بعضی بچهای سال بالا تر که تجربه دارن حرف بزن رو علاقت فک کن

آخه دیگ این چیزارو ک از هر کسی نمیپرسن

بچه ها من برای ریاضی صد صفحه جزوه معین کرمی فیلم دیدم بنظرتون دو سه دور جزوه رو بخونم یا برم نمونه س ...

نمونه حل کن