بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم فعلا پول ندارم چه کلاسی مثلا آخه باید برای کنکور هم بخوانم میخوام برم سرکار تا پول جور کنم ...
پول جمع کن برای کنکور و درس و خوب درس بخون و حتما کنار درس هم یه مهارت رو یاد بگیر....هر چی که دوست داری
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
پول جمع کن برای کنکور و درس و خوب درس بخون و حتما کنار درس هم یه مهارت رو یاد بگیر....هر چی که دوست ...
همین دیگه قراره این طوری کنم بمونم پشت چه مهارتی الان خوبه اصلا نمدونم چرا من آمدم نه استعدادی دارم نه کاری بلدم خجالتی هم که هستم درسم هم خوب نیست اصلا
برو صندوقداری کم تر تعامل داری فروشندگی سخته ، من تو فروشگاه بزرگ بودم اصلا نمیشد بشینی ، فقط از این ...
والا هنوز هیچی پیدا نکردم آخه بدبختی شهرمون هم کوچیکه خیلی زن و دختر نمیخوان ولی از طرفی فامیل ها رو چیکار کنم ببین واییی نه من میخوام تو جمع باشم که یاد بگیرم ولی من آنقدر ساده خرم موندم برای چی آمدم دنیا