2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشندگی بهتره تا منشی گری ولی باید سرزبون داشته باشی تا فروشت بالا باشه خجالتی تر از من نیست ولی یا ...

چه جوری یاد گرفتی ؟ یکم راهنمایی کن من خیلی اوضام بده الان 

می‌دونم فعلا پول ندارم چه کلاسی مثلا آخه باید برای کنکور هم بخوانم می‌خوام برم سرکار تا پول جور کنم ...

پول جمع کن برای کنکور و درس و خوب درس بخون و حتما کنار درس هم یه مهارت رو یاد بگیر....هر چی که دوست داری

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

پول جمع کن برای کنکور و درس و خوب درس بخون و حتما کنار درس هم یه مهارت رو یاد بگیر....هر چی که دوست ...

همین دیگه قراره این طوری کنم بمونم پشت چه مهارتی الان خوبه اصلا نمدونم چرا من آمدم نه استعدادی دارم نه کاری بلدم خجالتی هم که هستم درسم هم خوب نیست اصلا 

خیاطی که بلد نیستم منظورت چیه فعلا مجبورم چون نه پول ندارم نه چیزی یکم راهنمایی کن

پولاتو جمع کن مهارت مث خیاطی یاد بگیر 

اگ خجالتی هستی فروشنده فروشگاه های زنجیره‌ای خوبه 

زیاد ارتباط نمیخاد برقرار کنی ولی خب خستگیش هم زیاده

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

چرا برای چی آخه هیچ کاری بلد نیستم تحصیلات هم که ندارم دیگه چه کاری میمونه سرمایه هم ندارم

برو صندوقداری 

کم تر تعامل داری 

فروشندگی سخته ، من تو فروشگاه بزرگ بودم اصلا نمیشد بشینی ، فقط از اینور باید بری تا اونور دنبال مشتری 

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
چرا برای چی آخه هیچ کاری بلد نیستم تحصیلات هم که ندارم دیگه چه کاری میمونه سرمایه هم ندارم

دور از جون با آدم مثل سگ رفتار میکنن ی عدشون

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

برو صندوقداری کم تر تعامل داری فروشندگی سخته ، من تو فروشگاه بزرگ بودم اصلا نمیشد بشینی ، فقط از این ...

والا هنوز هیچی پیدا نکردم آخه بدبختی شهرمون هم کوچیکه خیلی زن و دختر نمیخوان ولی از طرفی فامیل ها رو چیکار کنم ببین واییی نه من می‌خوام تو جمع باشم که یاد بگیرم ولی من آنقدر ساده خرم موندم برای چی آمدم دنیا 

منم همینم اصلا درست میشه فروشنده چی بودی لباس بچگونه یا چی مسخره نمیکردنت؟

فروشنده لباس زنانه ، فروشگاه خیلی خفنی هم بود 

نه اتفاقا یه همکار خیلی خوب داشتم راهنماییم میکرد 

بقیه اشون هم خوب بودن 

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁