2789

انلاین شاپ تو اینستاگرام

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی دو ماه برو پولشو بده برو کلاسی چیزی یه مهارت یاد بگیر...چون تو اون کارها پیشرفت نمیکنی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

عزیزم سلام من یه فرصت کاری میشناسم که می تونید با گوشی موبایل و چن ساعت  زمان گذاشتن تو طول روز  به درآمد برسید
آدمهایی هستن که ماهی پنج تا ده تومن تو این کار درآمد دارن
آیا مایلید با جزییاتش آشنا بشید؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

یکی دو ماه برو پولشو بده برو کلاسی چیزی یه مهارت یاد بگیر...چون تو اون کارها پیشرفت نمیکنی

می‌دونم فعلا پول ندارم چه کلاسی مثلا آخه باید برای کنکور هم بخوانم می‌خوام برم سرکار تا پول جور کنم برای کلاس و مهارت یاد بگیرم و واقعا نیازه برم یکم تو جامعه حالت کدوم خوبه