2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج فقط مادیات نیست.

شمام نسبت به سنتون نرماله اگه بتونین یه زندگی رو با حداقل اداره کنی ولی‌خب کنارش باید صبور بودن مسئولیت داشتن و اینک یه جاهایی کوتاه بیای حتی اگ حق با تو باشه و‌ خیلی چیزای دیگه رو داشته باشی 

نشسته ایم وسط زندگی؛صبورامیدوار و ادامه دهنده🌱

چن سالته

من چند سالمه؟ مگه من تاپیک زدم؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دیگه چی میخواستی؟ اگ ۴ سال دانشگاه بوده بعد فورا رفته سربازی الانم سرکاره تو ۲۳ سالگی شرایطش ب نسبت سنش عالیه

اگ مورد پسندت نیس دیگ باید بری کلا فکر کیسای دیگ بزرگتر ها یا اونایی کلا ددی خرجشون میده

ازدواج فقط مادیات نیست.شمام نسبت به سنتون نرماله اگه بتونین یه زندگی رو با حداقل اداره کنی ولی‌خب کن ...

بنظرم هرکسی فکر میکنه خودش کامله 

ولی برا رسیدن به واقعیت مشاوره کمک میکنه؟

اگه فکر میکنید آمادگی پذیرش مسئولیت های زندگی مشترک رو دارید،آره‌... و اینکه خونه برای کیه؟اگه پدرتون،بهتره در طول زندگیتون برای خرید خونه برنامه ریزی کنید.

البته خانم آینده تون هم باید کسی باشه که شرایط شمارو بپذیره...با آرزوی خوشبختی برای شما.🤲

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️